A Milli Takımın maç programı belli oldu Kaynak: A Milli Takımın maç programı belli oldu

A Milli Takımın maç programı belli oldu Kaynak: A Milli Takımın maç programı belli oldu
Güncelleme:

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 29 Ağustos Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Ay-Yıldızlılar, ilk antrenmanı 30 Ağustos Pazartesi günü Riva'da yapacak.

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Karadağ maçı öncesinde 31 Ağustos Salı günü saat 14.00'de Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 19.30'da gerçekleştirecek.

KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Park'ın ev sahipliği yapacağı 1 Eylül'deki Türkiye-Karadağ müsabakası, saat 21.45'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

CEBELİTARIK MAÇI NE ZAMAN SAAT VE SAAT KAÇTA?

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, 3 Eylül Cuma günü TSİ 20.30'da maçın oynanacağı Victoria Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Cebelitarık maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 21.00'de bu statta gerçekleştirilecek.

Victoria Stadyumu'nda 4 Eylül Cumartesi günü oynanacak Cebelitarık-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Hollanda maçı öncesinde 6 Eylül Pazartesi günü TSİ 20.30'da maçın oynanacağı Johan Cruijff Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Hollanda maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 21.00'de bu statta gerçekleştirilecek.

Johan Cruijff Arena'da 7 Eylül Salı günü oynanacak Hollanda-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.