Barcelona fark yedi!

Barcelona fark yedi!
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçlarında PSG, Barcelona'yı 4-1, Liverpool da Leipzig'i 2-0 yendi. Liverpool futbolcusu Ozan Kabak, Şampiyonlar Ligi'nde bir İngiltere takımının formasını giyen ilk Türk oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu bu gece oynanan 2 karşılaşmayla başladı.

İspanya'nın Barcelona takımı, Camp Nou'da Fransa ekibi Paris Saint-Germain'i (PSG) ağırladı.

Barcelona, 27'nci dakikada Lionel Messi'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçse de bu üstünlüğünü koruyamadı.

PSG, Angel Di Maria ve Neymar gibi yıldızlarından yoksun çıktığı maçta 32, 65 ve 85'inci dakikalarda Kylian Mbappe, 70'nci dakikada Moise Kean'in golleriyle 4-1 galip geldi.

Mbappe, Faustino Asprilla ve Andriy Shevchenko'dan sonra bir Şampiyonlar Ligi maçında Barcelona'ya karşı "hat-trick" yapan üçüncü oyuncu oldu.

LİVERPOOL, LEİPZİG'İ 2 GOLLE GEÇTİ

Almanya ekibi Leipzig ile İngiltere temsilcisi Liverpool arasındaki karşılaşma, iki ülkenin korona virüsü (Covid-19) salgını yüzünden aldığı tedbirler sebebiyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynandı.

 Liverpool, 53'üncü dakikada Muhammed Salah ve 58'inci dakikada Sadio Mane'nin kaydettiği gollerle 2-0'lık galibiyete ulaştı.

Liverpool'un Almanya ekibi Schalke 04'ten kiraladığı milli futbolcu Ozan Kabak, Leipzig ile oynanan müsabakada ilk 11'de yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez Liverpool forması giyen Ozan Kabak, mücadelede 90 dakika görev yaptı. Kabak, Şampiyonlar Ligi'nde bir İngiltere takımının formasını giyen ilk Türk futbolcu oldu.

İki karşılaşmanın da rövanşı, 10 Mart'ta oynanacak. 

Etiketler barcelona PSG