Liverpool Porto'yu dağıttı !

Liverpool Porto'yu dağıttı !
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Porto'yu 5-0 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto evinde Liverpool'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Klopp'un öğrencileri, Porto'yu adeta köşeye sıkıştırdı ve 29 dakikada 2-0 öne geçti. İlk gol 25. dakikada Mane'den geldi. Bu golün 4 dakika sonrasında ise farkı 2'ye çıkaran golü dakikalar 29'u gösterdiğinde Salah'tan geldi.

MANE GECEYE DAMGA VURDU

Bu goller ilk yarının sonucunu belirledi. İkinci yarıya da aynı tempoyla başlayan Liverpool, 53. dakikada Mane ile skoru 3-0'a getirdi. 70. dakikada ise bir gol de Firmino'dan geldi. Maçta kapanışı ise 85. dakikada Mane yaptı ve Liverpool, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için ilk maçta aldığı 5-0'lık skorla büyük bir avantaj yakaladı.

Liverpool, bu sezon turuncu forma giydiği altıncı maçında da kaybetmedi. (5G, 1B) Liverpool'un altı maçta attığı gol sayısı 24 oldu. Liverpool turuncu formasıyla kaybetmiyor! Jürgen Klopp'un öğrencileri, turuncu formayı giydiği beş maçta da yenilmedi (4G 1B). Liverpool ayrıca bu beş maçta rakip kalelere 19 gol attı. Bir dönem Trabzonspor'da oynayan Porto'nun yeni transferi Waris Majeed, maçın 62. dakikasında oyuna dahil oldu ama etkinlik gösteremedi. Kariyerinde ilk kez bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında forma giyen Sadio Mane, Porto deplasmanında hat-trick yaptı.

Real Madrid - PSG: 3-1Real Madrid - PSG: 3-1