Fenerbahçe sistem değiştiriyor

Fenerbahçe sistem değiştiriyor

Pereira, Topal ve Souza’dan vazgeçmeyeceği için yeni gelecek orta saha ile bu bölgeyi güçlendirip, daha kalabalık hale getirecek.

Fenerbahçe’de orta sahaya yapılacak transferle birlikte takımda sistem değişikliği de gündeme gelecek. Souza ve Topal’dan vazgeçmeyi düşünmeyen teknik direktör Pereira oyunu iki yönlü oynayabilen bir orta saha istedi.


Başkan Yıldırım, “Appiah gibi bir orta saha arıyoruz” diyerek alınması planlanan futbolcunun oyun karakterini de açıkladı. Bu istek, 2005-06’daki Appiah, Aurelio ve Selçuk üçlüsünü de hatırlattı. “Yeni transferin gelmesiyle birlikte sistem değişikliği olacak mı?” sorusuna sarı-lacivertli yetkililer “Olabilir” cevabı verdi.

Böylelikle Fenerbahçe’de yeni bir sistem ve diziliş gündeme geldi. Pereira, yeni gelecek orta saha ile bu bölgeyi güçlendirip daha kalabalık hale getirecek. Hücum ve savunma arasındaki sıkıntı böylece giderilecek. Bu planın hayata geçmesiyle birlikte ileride görev yapan 4 isimden birine de kulübe yolu gözükecek.

Orta sahada arayışlarına yeniden başlayan Fenerbahçe’de en güçlü adaylardan biri de Luka Milivojevic olarak gözüküyor. Vitor Pereira’nın Olympiakos’tan öğrencisi Milivojevic için Yunan kulübünün sarı-lacivertlilerden gelecek çağrıyı beklediği iddia edildi. 8 milyon euro bonservis bedelini çok bulan sarı-lacivertlilerin şu anda somut adımlar atamadığı ancak transfere noktayı da koymadığı da aktarıldı. Olympiakos’un ekonomik anlamda sıkıntıda olması sebebiyle fiyatı düşürebileceği hatta Milivojevic’e alternatif olarak Cambiasso’yu kadrosuna dahil ettiği belirtildi.

Milliyet