Muslera yedek kalabilir !

Muslera yedek kalabilir !

Hamza hocanın, Beşiktaş'tan transfer edilen Cenk Gönen'i ilk 11'e hazırladığı vurgulandı.

Uruguay’ın maçları için Güney Amerika’ya giden, önceki gece deplasmanda oynanan Kosta Rika maçında yedek bekleyen Muslera, toplamda 50 saatlik uçuşun ardından Türkiye’ye döndü.

Fiziksel açıdan hayli yorgun durumda olan tecrübeli eldiven, daha önceki dönüşlerinde sıkıntılar yaşamıştı. Geçen sezon 3-0 kaybedilen Trabzonspor ve 4-2 kazanılan Karabük maçlarına milli takım dönüşünde çıkan Muslera’nın, motivasyon sorunu yaşadığı görülmüştü. Bu verileri göz önünde bulunduran Hamza hocanın, Beşiktaş’tan transfer edilen Cenk Gönen’i ilk 11’e hazırladığı vurgulandı.

Denayer ilk 11’de başlıyor

Sarı-Kırmızılı kulübün transferin son gününde Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer, Galatasaray formasıyla ilk maçına, yarın Mersin İdmanyurdu karşısında çıkacak. Belçikalı genç savunmacı, ilk 11’de Hakan Balta ile birlikte görev yapacak. Chedjou ve Semih’in sakatlığında sahaya çıkacak olan Denayer’in yanı sıra bir diğer yeni transfer Jose Rodriguez de, Melo’nun görevini üstlenmek üzere Selçuk’un partneri olacak. Sol bek Carole ise kart cezalısı olduğu için, yerine Olcan görev yapacak. Bir süredir kulübede oturan Yasin’in de bu maçta ilk 11’e geri dönmesi bekleniyor.

Taraftarların ilgisi büyük

Transfer döneminde yaşanan başarısızlık ve tribün tepkilerine rağmen, Galatasaray’da maç biletlerine büyük ilgi var. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi’nde TT Arena’da oynanacak 3 maçın biletlerini paket halinde satışa sunan Sarı-Kırmızılılar, taraftarların bu paketlere büyük rağbet gösterdiğini belirtiyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Galatasaray’ın salı günü Atletico Madrid’le oynayacağı maçta tribünler büyük ihtimalle full çekecek. Biletlere gösterilen bu büyük ilgide, Şampiyonlar Ligi’nde çekilen kuranın kolay olmasının önemli     rol oynadığı belirtiliyor.

Koreografi iptal edildi

Galatasaraylı taraftarlar, Atletico Madrid ile salı günü TT Arena’da oynanacak Şampiyonlar Ligi ilk maçında özel bir koreografi yapmaya hazırlanıyordu. Ancak Sarı-Kırmızılılar, son dönemde meydana gelen terör olayları ve ülkece geçirilen zor günler nedeniyle bu etkinliği erteledi. Atletico sınavında özel koreografi yerine tribünde çarpıcı pankartlar açılacağı öğrenildi.

Gözler Mersin’de, akıllar Madrid’de

Galatasaray Süper Lig’in dördüncü haftasında yarın Mersin İdmanyurdu’nu TT Arena’da konuk edecek. Sarı-Kırmızılı ekip üst basamaklara yükselmek için bu mücadeleyi kazanmak zorunda. Galatasaray’da da tüm hazırlıklar 3 puan üzerine yapılıyor. Ancak Cim Bom’da akıllar Atletico Madrid ile salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi ilk maçında. O karşılaşmanın da Arena’da oynanacak olması sebebiyle, Galatasaray bir anlamda prova yapmış olacak. Aslan’ın idmanları ise Florya’da yapılan çalışmalarla devam ediyor. Hamza hoca, öğrencilerinden tamamen Mersin maçına konsantre olmalarını istedi.