Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması
Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetimine geldikleri birinci ayda ihtarname bombardımanıyla karşılaştıklarını belirterek, “Burak Yılmaz beni çok üzdü” dedi.
 
UEFA Uluslar B Ligi'nde Türkiye ve Rusya karşılaşmasını izleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ağaoğlu, Türkiye A Milli Takımı’nın ikinci yarıda maçı koparabileceğini dile getirerek, “Pek mutlu olamadık. Sıkıntılı bir skor. İkinci yarıda maçı koparabilirdik. Ancak onu yakalamadık. Milli takımı durgun gördüm. Milli heyecanının stadımızda yaşanması bizi mutlu etti. Galibiyet ile bitmeyen her maç beni üzer” şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, alacaklarından dolayı bordo-mavili kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etmesi değerlendiren Ağaoğlu, ödenecek para varsa o paranın ödeneceğini ihtarname çekmeye gerek olmadığını vurgulayarak, “Onu kendisine sormak lazım. Hangi düşünce ile federasyona başvurdu. Olay çok taze. Yorum yapabilecek durumda da değilim. Yönetim ile görüşülebilecek bir durum. Başından beri benim söylediğim bir şey var. Bu sadece Trabzonspor’un sıkıntı değil. 6-7 aydır oyuncularına para ödeyemeyen kulüpler var. Fakat nedense geldiğimizden beri benim hatırladığım 10 veya 11. ihbar. Geldiğimiz birinci ayda ihtarname bombardımanıyla karşılaştık. Bunlar olurken 6 aydır para alamayan hiç sesini çıkarmayan oyuncular da var. Bu oyuncularımızdan 2 tanesi de mesela yabancı oyuncumuz. Şöyle düşünüyorlar galiba; ihtarnameyi çekersek bu parayı alırız. Ödenecek para varsa o para ödenir ihtarname çekmeye gerek yok” şeklinde konuştu.
“Transfer sezonunun kapanmasının hemen ardından böyle bir şey ile karşılaşıyoruz”

Burak Yılmaz’ın alacaklarından dolayı kulübü ihtarname çekmesinin pek hoş olmadığını kaydeden Ağaoğlu, “Olay daha yönetimde görüşülmedi. Transfer sezonunun kapanmasının hemen ardından 1 haftadan geçmeden böyle bir şey ile karşılaşıyoruz. Kaldı ki, çok birikmiş bir alacağı da yok. Geçen seneden bir aylık bu seneden de bir aylık. Bu sürece de bakarsak tabi 10 dakika forma giyindi. Takımın aldığı her puan başına öyle bir anlaşma yapılmış. Oynasın oynamasın 10 bin Euro prim ödeniyor kendisine. Yaptırım gibi bir şey söz konusu olamaz. Takımın kaptanı ve bizim yerli oyuncumuz takımımızdaki oyuncuların yüzde 80’inin yabancı olduğunu düşünürsek takım kaptanı böyle bir yol açarsa arkasını düşünmek bile istemiyorum. Böyle bir şeye hiçbir zaman meydan vermeyeceğiz. 18 Mayıs’ta sezon biterken bir ihtarname çekmişti. Bir de şimdi bana pek hoş gelmedi. Kendisini dinlemek lazım” diye konuştu.

“Herkes bütün hıncını bizden mi çıkartıyor”

Trabzonspor Kulübü'ne mesaj vermenin hiç kimsenin haddi olmadığını vurgulayan Ağaoğlu, “Beni çok üzdü. Biz geldiğimiz zaman 4-6 ay para ödenmemişti. Herkes bütün hıncını bizden mi çıkartıyor. Ben bunu anlayamıyorum. Burada sürekli altını çizerek söylediğim bir şey var. Bu sürecin içinden çıkacaksak hep beraber çıkacağız. Ancak tüm olarak buradan çıkabiliriz. Herkes kendi tarafından bakarsa olay takım olmaktan çıkıyor. Trabzonspor olarak baktığımız zaman bunlar aşamayacağımız olaylar değil. Geçen sene 4 milyon 100 bin Euro civarından bir para ödendi. Onu ödeyen kulüp 800 bin Euro'ya da öder. Farklı şeyler düşünmek istemiyorum. Ama transfer sezonunda Burak’ın Trabzonspor’a maliyeti bu konu çok işlendi. Ben orada şunu söyledim bu maliyet benim problemim kimseyi ilgilendirmez. Kendi açısından bakıldığı zaman çok haklı nedenleri de olabilir. Fakat netçe itibariyle kulübümüzün kaptanı 800 bin Euro ve aldığımız 7 puandan 870 bin Euro civarındaki paranın bir ay içerisinde ödenmesi için ihtarname gönderdi. Hiçbir Allah’ın kulu Trabzonspor’un ne yönetimine ne o kulübe ne de bu camiaya mesaj veremez. Trabzonspor Kulübü'ne mesaj vermek hiçbir kimsenin haddi değil” ifadelerini kullandı. 

text-ad
2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler 2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler Emekli ve memurların zamlı temmuz maaşı hesaplandı Emekli ve memurların zamlı temmuz maaşı hesaplandı İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı İran'da kilometrelerce uzunluğundaki savaştan kaçış kuyruğu kamerada! İran'da kilometrelerce uzunluğundaki savaştan kaçış kuyruğu kamerada! Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı 1 milyon TL'ye sıfır otomobil hayal olacak! Listede sadece 1 model kaldı 1 milyon TL'ye sıfır otomobil hayal olacak! Listede sadece 1 model kaldı Türkiye'nin çeyrek asırlık bir devi daha konkordato ilan etti Türkiye'nin çeyrek asırlık bir devi daha konkordato ilan etti İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma Demir Kubbe'yi delen İran'ın kaç füze fırlattığı ortaya çıktı Demir Kubbe'yi delen İran'ın kaç füze fırlattığı ortaya çıktı
İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! Bikinili protestocu Melisa Aydınalp bir kez daha gözaltında! Bikinili protestocu Melisa Aydınalp bir kez daha gözaltında! Balıkçıların paylaştığı görüntüler ortalığı karıştırdı! Rezervasyonlar bir bir iptal edildi Balıkçıların paylaştığı görüntüler ortalığı karıştırdı! Rezervasyonlar bir bir iptal edildi İkinci el araç satışında ''yok artık'' dedirten ''şüpheli araç'' oyunu deşifre oldu! İkinci el araç satışında ''yok artık'' dedirten ''şüpheli araç'' oyunu deşifre oldu! FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda tarihi fark FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda tarihi fark ''MOSSAD ajanları Türkiye yolunda'' iddiası olay oldu! ''MOSSAD ajanları Türkiye yolunda'' iddiası olay oldu! Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! Gazeteci Şule Aydın hakkındaki skandal iddia sonrası küfrü bastı! Gazeteci Şule Aydın hakkındaki skandal iddia sonrası küfrü bastı! Salda Gölü'ne giren baba ve oğul boğuldu, kızı vatandaşlar kurtardı Salda Gölü'ne giren baba ve oğul boğuldu, kızı vatandaşlar kurtardı Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor! Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor!