Mahmut Uslu’dan olay sözler: Yetiştirme taraftar...

Mahmut Uslu’dan olay sözler: Yetiştirme taraftar...
Güncelleme:

Seçim öncesi üyelerle bir araya gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde üyelerle bir araya geldi ve açıklamalar yaptı.

İşte Mahmut Uslu’nun açıklamaları;

Biz bugüne kadar ağzımızı açmadık, hiç konuşmadık ve konuşmayacağız. Ancak medyada yönetimin sustuğu ve uğraşmadığı söyleniyor. Biz cezalarımız cebimizde geziyoruz. 110 bin TL ceza ödedim. 4-5 ay men cezası aldım. Sayın başkana 6 ay, 1 sene ceza verdiler. Böyle bir şey olur mu? Bunlar körler ve sağırlar değil. Körler ve sağarlar olsa bunları yapamaz. Bizi susturamazlar. Biz yine emeğimizi veriyoruz. FETÖ’larla uğraşamayız. Uğraşamıyoruz da. Devlet uğraşacak.

BORCU OLMAYAN TEK KULÜBÜZ

Fenerbahçe çok doğru yolda. Önemli araziler aldık. Şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü hiçbir sporcusuna borcu olmayan spor kulübüdür. Zaten biz halka açık şirketiz. Şanssızlıklarımız var. Gençlerbirliği maçında gerçekten inanılmaz goller yedik.

3 TEMMUZ’UN DEVAMI...

Onun dışında Aykut Kocaman basın toplantısında “Körler sağırlar birbirlerini ağırlar.” dedi. Ben öyle demiyorum. Uyanıklar göre göre Fenerbahçe’ye 3 Temmuz’un devamını yapıyorlar.”

Ne oldu Trabzon’da, Rize deplasmanı dönüşünde kurşun yedik. Ne oldu bir şey var mı? Suçlu yakalanıyor mu? Bütün yabancılar gitti. Kuyt gibi önemli bir oyuncumuz hala oynuyor biliyorsunuz.

YETİŞTİRME TARAFTARLAR DEĞİL

Fenerbahçe’de kongre zamanında yapılır. Fenerbahçe Başkanını kongre üyeleri seçer. Yetiştirme taraftarlar değil.

Mahmut Uslu özür diledi !Mahmut Uslu özür diledi !

 

Habertürk