O muhabirin üstünü çizdi

O muhabirin üstünü çizdi
Güncelleme:

Demirören Medya'ya ait Hürriyet gazetesinde Fenerbahçe muhabirliği yapan Ahmet Ercanlar, katıldığı radyo programında görevinden ayrıldığını açıkladı...

Demirören Medya'ya ait Hürriyet gazetesinde Fenerbahçe muhabirliği yapan Ahmet Ercanlar gazeteden ayrıldı.

Hürriyet Gazetesinin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, Twitter adresinden “Az önce Hürriyet ile yollarımı resmen ayırdım” diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Ercanlar, Twitter'da hakemler hakkında eleştirilerde bulunduğu için ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç lehine paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle görevinden ayrıldığını belirtti.

Ahmet Ercanlar, sosyal medya hesabından hakemleri eleştirdiği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç lehine yaptığı paylaşımlar nedeniyle savunmasının istendiğini söylerken, yaşananlar nedeniyle gazeteden ayrılma zamanının geldiğini ifade etti.

Ayrıca Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Demirören Medya yayın organları Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un geçen gün yaptığı açıklamalarına da yer vermedi.

O muhabirin üstünü çizdi - Resim : 1

SPORX GENEL YAYIN YÖNETMENİ KOVULDU

Öte yandan aynı gün spor haber sitesi Sporx Genel Yayın Yönetmeni Tahir Kum da kovuldu. Kum'un ismi sitenin künyesinden çıkarıldı. 

Tahir Kum'un genel yayın yönetmenliğini yaptığı Sporx geçen günlerde, Katarlı beIN Sports ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında imzalanan anlaşmaya koyulması unutulan maddeler nedeniyle federasyonun 80 milyon dolar zarar ettiğini yazmıştı. Haber, yayımlanmasının ardından siteden kaldırılmıştı. 

Geçen hafta da Türkiye’nin en çok satan spor gazetelerinden Fanatik'in Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen gazete ile yollarını ayırmıştı.

Seçiniz...

Etiketler gazeteci demirören