Binali Yıldırımdan Adriyatik Denizindeki Kazaya İlişkin Açıklama

Binali Yıldırımdan Adriyatik Denizindeki Kazaya İlişkin Açıklama

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adriyatik Denizi'ndeki kazanın ardından bölgeye gönderilen Barbaros fırkateyninin, geminin battığı yerin çok derin olması nedeniyle kurtarma çalışmalarına devam edemediğini açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adriyatik Denizi'ndeki kazanın ardından bölgeye gönderilen Barbaros fırkateyninin, geminin battığı yerin çok derin olması nedeniyle kurtarma çalışmalarına devam edemediğini açıkladı.

Bakan Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde katıldığı programın ardından, 3 Türk mürettebatın hayatını kaybettiği Adriyatik Denizi'ndeki kazaya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım, "Önceki gün Adriyatik Durres'in limanın 20 mil açıklarında Türk bayraklı Ankara feribotu, diğeri de Malta bayraklı Reina1 olmakla beraber iki gemi çarpıştı. Reina battı ve iki personel kurtarıldı. Geri kalan 8 personel maalesef kayıp. Geminin battığı yerde suyun derinliği 120 metre. Kurtarma çalışmalarına

katılmak üzere Barbaros olay yerine sevk edildi. Ancak tabii geminin battığı yerin çok derin olması dolayısıyla Barbaros, kurtarma işlemlerine devam edemedi. Bundan sonrası daha profesyonel dalgıçlar ve dalgıç tesisatıyla devam edecek. Geminin sigorta firması ve amatör firması müsteşarlarımız ile birlikte gerekli çalışmaları yapacak" dedi.

text-ad
Transferin ilk büyük bombası patladı: Leroy Sane Süper Lig'e geliyor! Transferin ilk büyük bombası patladı: Leroy Sane Süper Lig'e geliyor! Bunun adı fırsatçılık değil, dolandırıclık! Kredi kartı ile alışverişte ''fark'' isteyen yanar! Bunun adı fırsatçılık değil, dolandırıclık! Kredi kartı ile alışverişte ''fark'' isteyen yanar! Bir ünlü isim daha Türkiye'yi terk etmeye hazırlanıyor Bir ünlü isim daha Türkiye'yi terk etmeye hazırlanıyor 26 Mayıs haftası burç yorumları: İşte haftanın en şanslı ve en riskli burçları 26 Mayıs haftası burç yorumları: İşte haftanın en şanslı ve en riskli burçları Gazeteci Fatih Altaylı'ya evinin önünde ölüm tehdidi Gazeteci Fatih Altaylı'ya evinin önünde ölüm tehdidi Türkiye'nin ünlü restoran zincirinin patronu havalimanında yolcuyla tartıştı Türkiye'nin ünlü restoran zincirinin patronu havalimanında yolcuyla tartıştı Audi ''e-tron çağı''nda merakla beklenen aracını Türkiye'de satışa sundu Audi ''e-tron çağı''nda merakla beklenen aracını Türkiye'de satışa sundu Binlerce emekli bayram ikramiyesine ara zam için sokaktaydı Binlerce emekli bayram ikramiyesine ara zam için sokaktaydı Şüpheli evdeki onlarca metrelik tünel çıktı, Polis de ne yapacağını şaşırdı! Şüpheli evdeki onlarca metrelik tünel çıktı, Polis de ne yapacağını şaşırdı! GSM operatörlerine ''yıl olmuş 2025 hala telefon çekmiyor cezası'' yağacak! GSM operatörlerine ''yıl olmuş 2025 hala telefon çekmiyor cezası'' yağacak!
Trafik teröristleri polise saldırdı: 2 polis memuru yaralandı! Trafik teröristleri polise saldırdı: 2 polis memuru yaralandı! Hadise Maldivler'de yaz sezonunu açtı; cesur paylaşımları olay oldu Hadise Maldivler'de yaz sezonunu açtı; cesur paylaşımları olay oldu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için skandal ifadeler! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için skandal ifadeler! ''Osimhen hayranı'' Sergen Yalçın'dan Osimhen için dikkat çeken ifadeler ''Osimhen hayranı'' Sergen Yalçın'dan Osimhen için dikkat çeken ifadeler Polisin kullandığı kiralık araç yürüyen cephanelik çıktı! Polisin kullandığı kiralık araç yürüyen cephanelik çıktı! Arda Turan, Eyüpspor'a veda etti: ''4 teklif var!'' Arda Turan, Eyüpspor'a veda etti: ''4 teklif var!'' İmamoğlu'nun tutuklandığı operasyonu 8 gün önceden bilen gazeteci genel af bombasını patlattı! İmamoğlu'nun tutuklandığı operasyonu 8 gün önceden bilen gazeteci genel af bombasını patlattı! Avrupa'nın kalbinde bir caddeye ''Atatürk'' adı verildi Avrupa'nın kalbinde bir caddeye ''Atatürk'' adı verildi CHP'li milletvekillerine ''Free İmamoğlu'' pankartı soruşturması! CHP'li milletvekillerine ''Free İmamoğlu'' pankartı soruşturması! X'in neden çöktüğü belli oldu; açıklama Elon Musk'tan geldi X'in neden çöktüğü belli oldu; açıklama Elon Musk'tan geldi