Görme engelli nikahsız eşini dolandırdı

Görme engelli nikahsız eşini dolandırdı

Görme engelli nikahsız eşini dolandırdı iddiası ortalığı karıştırdı.

ADANA'da görme engelli 32 yaşındaki Cengiz Çiçeklidağ, 10 ay önce nikahsız evlilik yaptığı 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Necla T.'nin 17 bin lira tutarındaki para ve altınlarını alıp ortadan kaybolduğunu ileri sürdü.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda çalışan Cengiz Çiçeklidağ, ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı olan Necla T. ile arkadaşı aracılığı ile tanıştı. Van'da yaşayan Necla T.'yi ailesinden isteyen Çiçeklidağ, ilk eşi ile boşanma davası süren genç kadınla 17 Haziran 2014'te nikahsız evlilik yaptı. Adana'da ev kiralayan çift birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, 15 Nisan'da sabah kalkan Çiçeklidağ, Necla T. ile kızının evi terk ettiğini fark etti. Necla T.'ye ulaşamayan Çiçeklidağ, beraberinde 5 bin lira nakit para ile 4 bilezik, altın zincir, kol saati, yüzük ve küpeleri de götürdüğünü anlayınca hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çiçeklidağ, Necla T.'nin evi terk etmeden bir gün önce ayrılmak istediğini kendisine söylediğini ancak kabul etmediğini anlattı. Çiçeklidağ, "Ben onun her şeyini kabul etmiştim. Daha ilk eşinden boşanmadan benimle evlendi, kızını kızım olarak kabul ettim. Ama o, ev kirası için biriktirdiğim para ve altınlarla birlikte kaçtı. Maddi zararım 17 bin lira. Paramı ve altınlarımı getirsin, başka bir şey istemiyorum. Telefonla arıyorum, açmıyor. Babasına, ailesine ulaşamıyorum. Beni soyup gitti, yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı