Kuyudan ceset çıktı !

Kuyudan ceset çıktı !
Güncelleme:

IŞİD'den temizlenen Cerablus'ta bir kuyudan ceset bulundu.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DAEŞ'ten  temizlenen ve hayatın normalleşmeye başladığı Cerablus'ta, terör örgütünün eğitim  alanı olan bölgedeki bir kuyuda ceset bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava  KuvvetlerinceSuriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı başlatılan Fırat  Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus, hızla  terörün kirli yüzünden arınıyor.

Her geçen gün hayatın normalleştiği ilçede Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)  askerleri yaptıkları incelemelerde Cerablus'un güney batısındaki tepelik alanda  DAEŞ'in eğitimalanını tespit etti.

Betondan yapılan engel atlama, koşu parkuru ve demirden tırmanma  barının yer aldığı aldığı alanda yaklaşık yüz metre derinliğinde bir kuyu  bulundu. Bunun üzerine bölgede geniş güvenlik önlemi alan ÖSO üyelerinin haber  verdiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

Vinç yardımıyla kontrollü olarak kuyuya inen itfaiye eri, buradan bir  ceset çıkardı. Söz konusu cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için incele  başlatılırken, çalışmaların yarın devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan bölge halkı, önceden su amaçlı kullanılan ve yaklaşık yüz  metre derinliğindeki kuyuyu DAEŞ'in "infaz için" kullanıldığını öne sürdü.