Öğrencisiyle ilişkiye girdi !

Öğrencisiyle ilişkiye girdi !
Güncelleme:

İngiltere'de bir öğretmenin geçmiş zamanlarda 2 öğrencisiyle ilişkiye girdiği iddia edildi.

Bugün 55 yaşında olan İngiliz öğretmen, 1987-1990 arasında 13-15 yaşlarındaki erkek öğrencilerle cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor...

İngiltere ’de 55 yaşındaki okul müdürü Anne Lakey, gençlik yıllarında, 13 yaşında bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. İddiaya göre Stanley, County Durham’da yaşayan Lakey 1980’lerin sonlarında, kendisi 28 yaşındayken, o dönem 13-14 yaşlarında olan bir erkek çocukla, kocası evde olmadığı esnada cinsel ilişkiye girdi. Dün görülmeye başlanan mahkemede, öğretmen Lakey ile öğrencinin haftada iki kere birlikte olmak üzere buluştukları öne sürüldü. İddiaya göre bir keresinde Lakey’in eşi eve gelince, çocuk dolaba saklandı. İkinci bir iddiaya göre ise Lakey bir kamp gezisi esnasında 15 yaşındaki bir diğer öğrenci ile ilişkiye girdi. Buna göre ikilinin ilişkisi bir süre daha devam etti ve genç çocuk, 18 yaşında Oxford’da okurken Lakey tarafından ziyaret edildi. Lakey ise 1987-1990 arasına tarihlenen bu suçlamaları reddetti. Polise verdiği ifadede genç çocukların iddialarının ‘fantaziden’ ibaret olduğunu söyledi ve sadece daha büyük olan öğrenciyle, 18 yaşındayken ilişkiye girdiğini kabul etti.

41 YAŞINDAYKEN ESKİ ÖĞRETMENİNE RASTLAYINCA...

Olayın mahkemeye taşınma süreci ise şu anda 41 yaşında olan bahsedilen ilk ‘kurbanın’, kendi çocuğu için okul araştırırken Lakey’in fotoğrafına denk gelmesiyle başladı. Lakey’in ‘genç insanlara hayatta en iyi başlangıcı vermek’ amacıyla yazdığı bloga denk gelen 41 yaşındaki baba, 2012 Aralık’ında Lakey’in çalıştığı okula gönderdiği email’de şunları yazdı: “Bu kadının hâlâ  gençlerle çalıştığına inanamıyorum. Hiçbir yerde gençlerin, özellikle erkeklerin yanına yaklaşamamalı. Ben 13 yaşındayken benimle seks yaptı, okulumu arayıp annemmiş gibi konuşuyordu.” Şikâyetçi kişi, e-mail’inde Lakey’in o dönem ikinci kocasıyla evli olduğunu öne sürdü ve öğretmeni ‘iğrenç bir seks canavarı’ olarak tanımladı.

Lakey’in 1987-1990 yılları arasında 13 ayrı ‘ırza geçme’ suçuyla yargılandığı dava sürüyor. Lakey tüm suçları reddediyor.