Sarışın güzel Cumhurbaşkanı adayı oldu

Sarışın güzel Cumhurbaşkanı adayı oldu
Güncelleme:

Polonya'da sarışın bir güzel Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterildi.

Polonya'da sol bir parti, daha fazla oy almak için güzel siyaset yapmaya karar verdi. Sarışın üye Magdalena Ogorek'i Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi

Yeni cumhurbaşkanını seçmeye hazırlanan Polonya'da bir kadın aday, rakiplerini gölgede bıraktı! Güzelliği ile ülkenin gündemini sarstı. Polonya'nın sol partilerinden SLD, Magdalena Ogorek'i Cumhurbaşkanı adayı gösterdi. 35 yaşındaki aday, güzelliğiyle herkesi büyüledi. Tarih bölümünden doktora yapan ve birçok kitap yazan güzel aday, popüler bir isimdi.


ŞAKA SANDILAR
Polonya halkı, daha önce televizyon spikerliği ve dizi oyunculuğu yapan Magdalena Ogorek'i çok yakından takip ediyordu. Ülkeyi yönetme konusunda herhangi bir tecrübesi olmayan güzel aday, aynı zamanda tutucu düşüncelere de sahipti. Bu nedenle liberal demokrat bir parti olan SLD'nin Ogorek'i Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesi, halk tarafından şaka olarak algılandı. Ancak daha sonra güzel adayın ülke yönetimine resmen talip olduğu açıklandı. Partinin onu sırf güzelliğinden ötürü biraz daha oy almak için kullandığı iddia edildi. Aday, sarışın bir güzel olunca seçim stratejileri de alt üst edildi.

GÖNLÜMÜZÜN BAŞKANI
Ülkede herkes siyaseti bir yana bırakıp, Magdalena Ogorek'in güzelliğini konuşur hale geldi. Magdalena Ogorek, sadece Polonya'nın değil, dünyanın da gündemine yerleşti. Sarışın aday, sosyal medyanın en çok konuşulan konularının başına yerleşti. Erkeklerin yaptığı ortak yorumlar ise şöyleydi: "Bu adaya canımız kurban. Gönlümüzün şimdiden Cumhurbaşkanı oldu."