Cezaevinden çıktı; iftar sofrasında dehşet saçtı!

Güncelleme:

Gaziantep'te, eşini ve kayınbiraderini öldürdüğü için cezaevinde olan ve kısa süre önce tahliye edilen Mehmet K. (65), bağ evinde iftar yemeğine davet ettiği 1 oğlunu öldürdü, 1 oğlu ile 1 torununu ise yaraladı.

Olay, dün gece saatlerinde Cebeler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kısa süre önce cezaevinden çıkan Mehmet K. iftar yemeği vermek için 3 oğlu ile 2 torununu bağ evine davet etti. İftar yemeğinin ardından bir oğlu ile torununu tatlı almak için gönderen Mehmet K. ile evde kalan oğulları Sinan K. (37), Hüseyin K. (42) ve torunu Hakan K. (17) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Mehmet K. üzerindeki tabanca ile 2 oğlu ile 1 torununa peş peşe ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Sinan K., ağabeyi Hüseyin K. ile oğlu Hakan K. yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Sinan K.’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Hüseyin K. ile oğlu Hakan ise ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Sinan K.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrası defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

ŞÜPHELİ BABA YAKALANDI

Eşini öldürdüğü için 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra iftar davetinde tartıştığı 1 oğlunu öldürüp, 1 oğlu ile torununu yaraladıktan sonra K. Mehmet K., jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

DHA