Doktor cinayeti sonrası AK Partili isimden tepki çeken sözler!

Doktor cinayeti sonrası AK Partili isimden tepki çeken sözler!
Güncelleme:

AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlknur Aktaş, Dr. Ekrem Karakaya’nın görev başında öldürülmesinin ardından “Ne kadar protesto yapmaya hazırlarmış, oturun da bir arkadaşınıza ağlayıp üzülün” ifadelerini kullandı.

Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, görev yaptığı Şehir Hastanesi'nde Hacı Mehmet Akçay tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Öte yandan Konya Şehir Hastanesi çalışanları, “Doktora uzanan eller kırılsın” sloganı atarak iş bırakma eylemi yaptı. Poliklinik muayeneleri durduruldu. Türk Tabipleri Birliği (TTB), Karakaya’nın Konya Şehir Hastanesi’nde görevi başında uğradığı silahlı saldırı ile yaşamını yitirmesinin ardından 2 gün boyunca iş bırakma kararı aldı. En son Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Karakaya’nın öldürülmesine ilişkin haberlere yayın yasağı getirdi.

Cumhuriyet'ten Mehmet Oflaz'ın haberine göre; AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlknur Aktaş ise, Karakaya’nın katledilmesinin ardından sosyal medyadan skandal bir yorumda bulundu. Doktorların iş bırakmasını eleştiren Aktaş, “Ne kadar protesto yapmaya hazırlarmış, oturun da bir arkadaşınıza ağlayıp üzülün” ifadelerini kullandı.