Oğlunu pompalı tüfekle öldürdü !

Oğlunu pompalı tüfekle öldürdü !
Güncelleme:

Kocaeli'nde bir baba, tavuklar yüzünden kavga ettiği oğlunu öldürdü.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde M.Ç. tartıştığı oğlu 23 yaşındaki Tugay Ç.'i pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Olayın ardından mısır tarlasına girerek saklanan M.Ç. yakalandı.

Olay saat 04.00 sıralarında, Kartepe Uzunbey Mahallesi'nde kağıt ve hurda toplayan ailelerin çadırlarının kurulu olduğu arazide meydana geldi. 2 çocuk babası Tugay Ç., babası M.Ç. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre Tugay Ç., babası M.Ç.'e bıçak çekti. Bunun üzerine M.Ç. aracında bulunan pompalı tüfeği alarak oğluna doğru bir el ateş etti. Tugay Ç. saçmaların kalbine isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

M.Ç. oğlunu öldürdükten sonra olay yerinin yakınında bulunan Mısır tarlasına girerek saklandı. Polis, Ç. ailesinin yakınlarının ifadesini aldı ve cinayeti işlediğini belirlediği M.Ç.'i saklandığı tarlada yakaladı. Cinayette kullanılan tüfek de bulundu.

Gözaltına alınan M.Ç.'in sorgusu sürüyor.

TAVUK TARTIŞMASINDA OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldüren 42 yaşındaki M.Ç. Emniyet Müdürlüğünde sorguya alındı. İddiaya göre, babasıyla birlikte içki içtikten sonra tavuklarına bakan Tugay Ç. tavuklarını bulamayınca, "Tavuklarımı siz yediniz" diyerek babasıyla tartıştı. Tugay Ç. babasından tavukları yerine ördek yavrularını istedi. Tugay Ç. ile babası M.Ç. anlaşamayınca kavga çıktı. Tugay Ç. bıçak çekerek saldırınca, M.Ç. pompalı tüfek ile bir el ateş ederek oğlunu öldürdü.

DHA