Yozgat'ta katliam gibi kaza !

Yozgat'ta katliam gibi kaza !

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Sivas- Ankara karayolu Sorgun ilçesi Dişli Köyü yol ayrımında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Sivas istikametinden Ankara istikametine giden Fahri Şahin (48) idaresindeki CX-589-EF plakalı otomobil, Şakir Dursun (73) idaresindeki 06 AH 5260 plakalı otomobil ile Dişli köyü yol ayrımında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobilde hurdaya dönerken, otomobillerden birisinin motorunun yaklaşık 70 metre uzağa fırladığı görüldü.

Feci kazada; Şakir Dursun’un kullandığı araçta bulunan Duran Akyüz (81) ve Mehmet Yılmaz (72) olay yerinde, sürücü Şakir Dursun yaralı olarak kaldırıldığı Sorgun Devlet Hastanesi’nde, yine diğer araçta bulunan Aysel Bulut (43) ise Yozgat Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Sürücü Fahri Şahin, Arife Şahin (24) Yozgat Devlet Hastanesi’nde, Samet Şahin (3) ise Sorgun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Arife Şahin ve Samet Şahin’in durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Fahri Şahin’in ise Sorgun’a bağlı Belencumafakılı köyünden Fransa’ya gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.