Ak Parti Eskişehir Üniversiteler Başkanı Altınkaynak'a Yapılan Saldırı

Ak Parti Eskişehir Üniversiteler Başkanı Altınkaynak'a Yapılan Saldırı

Anadolu Üniversitesinde toplanan bir grubun AK Parti Eskişehir Üniversiteler Başkanı Altınkaynak'a sözlü saldırıda bulunması, Çanakkale'de protesto edildi

ÇANAKKALE (AA) - Anadolu Üniversitesinde toplanan bir grubun AK Parti Eskişehir Üniversiteler Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak'a sözlü saldırıda bulunması, Çanakkale'de protesto edildi.

AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi'nin girişinde toplanan grup adına yaptığı konuşmada, milletine ve devletine bağlı gençler olarak ülkenin 81 ilinde var olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

"Evet bizler tarafız. Ülkemizin menfaatlerine tarafız. Üniversitelerimizin ilim irfan yuvaları olmasına tarafız" ifadesini kullanan Ceyhan, şöyle devam etti:

"Uğradığı saldırı neticesinde edebinden prim vermeden Elif gibi dimdik duran Musab Tayyip kardeşimizi, sergilediği davranış dolayısıyla tebrik ediyorum. Herkes şunu bilmelidir ki Musab kardeşimiz yalnız değildir. Buradan sesleniyoruz, üniversitelerde vandallara yer yok. Ülkemiz şu an ne 80'lerin Türkiyesi ne de 90'ların üniversiteleri. Söylüyoruz, üniversitelerde teröristlere yer yok. Üniversitelerimizde bu devletin ekmeğini yiyip, devlete ve millete ihanet içerisinde olanlara yer yok."

Ceyhan, yaşanan zor süreçte birlik ve beraberliğin perçinlemesi gerekirken kendilerine prim çıkarmak isteyenlere taviz vermeyeceklerini belirterek şunları kaydetti:

"Bizler farkındayız ki amaç, büyük Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerleyen ülkemizin önünü kesmek, ülke gelişimini engelleyip yavaşlatmaktır ancak şu husus unutulmamalıdır ki bizler AK Parti'li gençler olarak hiçbir zaman yılmayacağız. Hiçbir zaman korkmayacağız. Devletimizin ve milletimizin yanında olup her zaman korkuyu korkutan taraf olacağız. Üniversitelerdeki her türlü terörü, şiddeti ve vandalizmi kınıyoruz."