AK Partili Başkandan Atatürk'e saygısızlık !

AK Partili Başkandan Atatürk'e saygısızlık !
Güncelleme:

Sinop’un Boyabat ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Atatürk'ün Selanik’te doğduğu evin replikasını yaptırıp taksi durağı olarak hizmete açtı.

Sinop’un Boyabat ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın yaptıkları tartışma yarattı.

Çakıcı'nın, ilçe kaymakamlığı girişinde ve hemen Atatürk anıtı yanı başında Atatürk'ün Selanik’te doğduğu evin replikasını yerleştirip, sonra da taksi durağı olarak hizmete açılmasını sağlaması büyük tepki çekti.

Bunun Atatürk'ün maneviyatına yapılmış bir hakaret olduğunu düşünen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Halksesi’nden Mete Çağdaş’ın haberine göre, vatandaşlar, “Sayın Başkanın milli maneviyatımıza olan eylemi ilk değil. Belediye Başkanlığı binasında da Türk bayrağı direk de değil, balkonda gelişigüzel tutturulmuş bir vaziyette duruyor. Başkanın bu tavrına bir anlam veremiyoruz. Bayrağımız ve Ata'mızdan nedir alıp veremediği" diyerek, AK Parti’li başkan Şefik Çakıcı’ya olan tepkilerini dile getirdiler.

ÜMMETİN LİDERİNİN MEMLEKETİ RİZE

Boyabat’ın AK Partili Başkanı Çakıcı, 2015 yılında ilçenin bir köyünde düzenlenen şenlikte yaptığı “Rize'den çok güzel misafirlerimiz var. Biliyorsunuz Rize kutsal topraklar, ümmetin liderinin memleketi Rize. Onlara da hoş geldiniz diyorum” sözleriyle de Türkiye gündemine oturmuştu.