AK Partili vekilden Abdullah Gül bombası

AK Partili vekilden Abdullah Gül bombası
Güncelleme:

AK Partili milletvekili Metin Külünk, Twitter üzerinden Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik'in "İngiltere'nin adayı Gül" başlıklı yazısını, "Yazıda ismi zikredilenlerin bu iddiaya verecek cevapları galiba vardır" diyerek paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın isimlerden AK Parti Milletvekili Metin Külünk, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2019’da “Cumhurbaşkanı adayı” olacağı iddialarını Twitter'dan gündeme taşıdı.

Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik, dün “İngiltere’nin adayı Gül!” başlıklı bir yazı kaleme alarak “Geçen günlerde Ankara’da derin kulislere hakim bir tanıdığım aradı. ‘Yüz yüze konuşalım’ dedi. Buluştuk. Sonra da ‘Şimdi sen benim anlatacaklarımı merak ediyorsun. Lafı fazla uzatmayayım’ diyerek duyduklarını sıraladı: ‘İngiltere Cumhurbaşkanı adayını belirledi: Abdullah Gül! Amerika itiraz etmiş. ‘Risk almaz, cumhurbaşkanlığını tepside ister’ demiş. İkna etmişler. Tereddüt gösterseler de tamam demişler." ifadesini kullanmıştı.

AK Partili Metin Külünk bu yazıyı öne çıkartarak, “Sn. Özçelik, çok iddialı bir yazı yazmış. Yazıda ismi zikredilenlerin bu iddiaya verecek cevapları galiba vardır” mesajıyla paylaşarak topu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e attı.