AK Partililere ''Mevzular Açık Mikrofon'a gitmeyin'' talimatı gitmiş

Güncelleme:

Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla yaptığı programa katılacak AK Partililere programa katılmamaları yönünde ‘mesaj’ gittiğini açıkladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’un kurucusu olduğu Babala TV'de Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.

Babala TV kurucusu ve programın sunucu Oğuzhan Uğur, programda yaşanan troll saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Uğur, troll saldırısı hakkında yaptığı ilk paylaşımda "Bay bay" notu düşerek bir video yayınladı. 

Uğur'un daha sonra sildiği videoda, "Tehdit ediliyorum. Can güvenliğimden dolayı burayı terk ediyorum" diyen kişiye sosyal medya paylaşımlarını hatırlatıp şunları söylediği görüldü:

"Daha kulise çıkmadım arkamdan attığın tweete bak. İnsan gibi yanına geldim, 'canım kardeşim böyle tweetler atma' dedim... Sorulardan hangisi Kemal beyi yağlamak için soruldu?.. (Özür dilemesi üzerine) Senin özür dilemene ihtiyacım yok... At sloganını da git."

Uğur daha sonra programdan paylaştığı bir videoda ise AK Partililere ‘programa katılmaması’ yönünde mesaj gittiğini öne sürdü.

Uğur, videoda şunları dedi: “AKP’ye zarar vermemek için bu açıklamayı yapmamayı uygun buldum. AKP’li arkadaşlarımızın çoğunu çağırdık. Bugün herkesin Whatsapp’ına mesaj gitmiş o programa gitmeyeceksiniz diye.”

Oğuzhan Uğur'un video ile birlikte paylaştığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Baaazı basının yalan ve çirkin başlıkları yüzünden, dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç “Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!” gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Hatta Melih Gökçek de konuyu sahiplenip, benden bu genç adına hesap sormak istedi. Sonrasında paralı hesapların ve baaaaazı basının da desteğiyle olayın bokunu çıkarttılar afedersiniz. Bakın aslında o gence nasıl davranmışım. İzleyiniz. Bu diyalogtan sonra yanına da gittim, tatlı tatlı konuştum. Canlı yayınıno açmamış, özür de diledim. Tamamını ana bölümde izleyeceksiniz. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Tivitlerim aşağıda, bakınız. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip “yalan söylüyorlar, inanmayın dedim” Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim =) Video kesilmemiştir. Yine saf saf açıklama yapmışım videoda bir ton. Peh… Haa evet, elbette hukuk önünde hesap soracağız."