Alanyalı Kamburoğlu Şirketi, 50nci Yılını Coşkun Sabah İle Kutladı

Alanyalı Kamburoğlu Şirketi, 50nci Yılını Coşkun Sabah İle Kutladı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Kamburoğlu AŞ'nin '5'inci Geleneksel Su Tesisatı ve Seramik Ustaları Semineri ile 50'nci Kuruluş Yıldönümü' gecesinde sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.Alanya'da...

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Kamburoğlu AŞ'nin '5'inci Geleneksel Su Tesisatı ve Seramik Ustaları Semineri ile 50'nci Kuruluş Yıldönümü' gecesinde sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.

Alanya'da 1965 yılında kurulan Kamburoğlu AŞ'nin Banana Beach'te düzenlenen kutlamasına şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, bayiler, satışı yapılan ürünlerin firma yetkilileri, yaklaşık 350 usta ve davetliler katıldı. Firmanın tanıtım filmi gösterimiyle başlayan etkinlik, Prof. Dr. Ferruh Uztuğ'un 'Müşteri Odaklılık ve İletişim' konulu semineriyle devam etti. Daha sonra Kamburoğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu ve Başkan Yardımcısı Akay Kamburoğlu, firmadan emekli olan ustalara plaket verdi. Ardından Güneyliler Orkestrası'nın şarkıları eşliğinde akşam yemeği yendi.

50'NCİ YIL PASTASI

Yemeğin ardından sanatçı Coşkun Sabah sahneye çıktı. Konserine 'Anılar' adlı sevilen şarkısıyla başlayan Coşkun Sabah, hareketli şarkılarıyla geceye katılanları coşturdu. Coşkun Sabah'ın konserine ara vermesiyle sahneye Kamburoğlu AŞ'nin 50'nci yıl pastası getirildi. Pastayı alkışlar arasında Ali Kamburoğlu ve Akay Kamburoğlu birlikte kesti. Coşkun Sabah'ın sevilen şarkılarıyla geç saatlere kadar devam eden gece sonunda ise '50'nci yılda 50 hediye' çekilişi yapıldı.

'34 PERSONELLE HİZMET VERİYOR'

Ali Kamburoğlu, 1965 yılında kurulan firmanın 'Kalite ile güvenin birleştiği adres' sloganıyla hizmet verdiğini söyledi. Anamur'dan Afyonkarahisar'a kadar tali bayi ağına sahip olduklarını belirten Kamburoğlu, "2 bin metrekare showroom ve 10 bin metrekare depoya sahip firmamız 34 personelle hizmet veriyor. İş ortaklarımızla birlikte 50'nci yılımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI