El Bab operasyonu bitti

El Bab operasyonu bitti

Genelkurmay Başkanı Akar, Katar'da gazetecilere yaptığı açıklamada El Bab operasyonunun bittiğini açıkladı.

Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar'ı kapsayan Körfez ülkeleri ziyaretine katılan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Fırat Kalkanı harekâtına ilişkin olarak verdiği dikkat çekici bilgiyi paylaştı.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın, dün Katar'ın başkenti Doha'da gazete temsilcileriyle kısa bir sohbet yaptığını ifade eden Okan Müderrisoğlu, haberinde şöyle yazdı: “Sohbette Suriye'nin kuzeyinde devam eden TSK birlikleri ile ÖSO'nun birlikte yürüttüğü El Bab operasyonu ile ilgili gelişmeleri anlatan Genelkurmay Başkanı Akar, ‘Gözümüz aydın, El-Bab operasyonu bitti’ dedi. Akar, iki büyük bombalı tuzağın imha edildiğini, şu anda bölgede temizlik yapıldığını da sözlerine ekledi.”

El Bab operasyonu bitti - Resim : 1

Sabah

text-ad
Etiketler operasyon bab el bitti
Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı!
50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Hava sıcaklıkları bunaltmaya devam edecek... Sıcak değil, çok sıcak olacak! Hava sıcaklıkları bunaltmaya devam edecek... Sıcak değil, çok sıcak olacak! Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor