Haydar Baş'ın yakınları taburcu edildi

Haydar Baş'ın yakınları taburcu edildi
Güncelleme:

Kovid-19 teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın, aynı hastalıktan tedavi gören eşi, oğlu ve gelinin de aralarında bulunduğu 8 akrabası taburcu edildi.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, memleketi Trabzon'da, ailesinden 8 kişi ile birlikte 'Covid-19' testleri pozitif çıkınca hastanede tedaviye alındı. Akçaabat ilçesindeki özel hastanede tedavi gören Baş, solunum desteğine ihtiyaç duyunca sevk edildiği Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisine alındı. Haydar Baş, 14 Nisan'da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Haydar Baş, Akçaabat ilçesindeki Şehitlik Tepesi'nde toprağa verildi.

YAKINLARI TABURCU EDİLDİ

Haydar Baş ve ailesinin oturduğu Akçaabat'a bağlı Sarıtaş Mahallesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Karantina uygulaması sürerken, koronavirüs tedavisi gören Haydar Baş'ın eşi, oğlu ve gelinin de aralarında bulunduğu 8 akrabası sağlığına kavuşup, taburcu edildi.

Bu arada, BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın cenazesinin defnine katılan, birinci derece yakınlarının yanı sıra bazı partililer de evde zorunlu karantinaya alındı. 14 gün süresince evde kalacak bu kişilerin ise aile hekimlerince takibe alındığı öğrenildi.

Seçiniz...