Kıbrıs'taki kumarhanelerde para kaybeden ünlüler ifşa oldu

Kıbrıs'taki kumarhanelerde para kaybeden ünlüler ifşa oldu
Güncelleme:

Türkiye'de kumar oynamak isteyenlerin ilk durağı haline gelen yavru vatan KKTC'de 3 otel çalışanı, kumarhanede milyonlarca TL para kaybeden ünlü isimleri tek tek ifşa etti.

Kıbrıs'taki ünlü bir otelin üç çalışanı, kumarhanede milyonlarca lira kaybeden işadamı, sanatçı ve futbolculardan oluşan listeyi ifşa etti. Ailesinden, takımından, çevresinden gizli kumar oynayıp büyük paralar kaybeden ünlüler paniğe kapıldı.

Sabah gazetesinden Ömer Karahan, İstanbul gecelerinde duyduğu "kumarbazların ifşası"nı anlattı. Karahan'ın konuyla ilgili aktardıkları dikkat çekerken, gizlice kumar oynayan isimlerin de paniğe kapıldığı bildirildi.

Karahan'ın aktardıkları şöyle:

Geçen hafta Kıbrıs'taki büyük otellerden biri fena halde karıştı. Bunun nedeni, otelde çalışan üç personeldi. Bu üç kişi, kolay kolay affedilmeyecek bir skandala imza attı. İddialara göre bu üçlü, otellerinde kalıp kumarhanede milyonlarca lira kaybedenleri listeleyip sağda solda bunun dedikodusunu yaptı. Ve yine konuşulanlara göre o listede ünlü sanatçı, işadamı ve futbolcuların isimleri de var. Peki o listede kimler mi var? Ünlü futbolculardan tutun da sanatçısından işadamına kadar bir sürü tanınan isim...

Ömer Karahan'ın Sabah gazetesindeki yazısı için...