PKK'nın infaz timi kapıya dayandı

PKK'nın infaz timi kapıya dayandı

Eli kanlı teröristler 5 çocuk babası korucunun ailesinin kapısına dayandı !

Şırnak’ın Uludere İlçesi’nde korucu olan 5 çocuk babası Faruk B., 2011 yılında Uludere’de 12 PKK’lının öldürüldüğü operasyona katılınca terör örgütü PKK’nın ölüm listesine girdi

Faruk B., geçen hafta uyuşturucu tedavisi için İstanbul Gazi Mahallesi’nde oturan kardeşi Gürgün B.’nin yanına gitti. Gürgün B., ağabeyinin ölüm listesinde olması nedeniyle kendi evinin güvenli olmayacağını düşenerek başka bir evde kalmasını sağladı.

 Önceki gece Gürgün B.’nin de evde olduğu sırada evin kapısı çaldı. Gürgün B., kapıyı açtığında 15 kişilik bir grubu karşısında buldu. Recep H., “Faruk’u bize verin. Biz PKK’nın adamlarıyız” dedi.
 
Yaşananları kardeş Gürgün B., ifadesinde şöyle anlattı. “Ağabeyimin evde olmadığını söyledim. Bunun üzerine elinde silahla içeri giren Recep H. arama yapacağını söyledi. Boğuşmaya başladık. Kapıyı kapattığım sırada silah patladı. Silahı Recep’in elinden alıp ateş ettim. Göğsünden vurulup yere düştü. Dışarıda bulunanlar eve doğru ateş etmeye başladı. Kapıyı açıp karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Sonra geri gelirler diye biz de evden kaçtık. Bir süre sonra da polisi arayıp teslim oldum.”
 
Gürgün B.’nin olay sırasında darp sonucu yaralandığı ve kurşunun vücudunu sıyırdığı öğrenildi. Evde 2 adet tabanca, bu tabancalara ait mermiler ve yüklü miktarda esrar ele geçirildi. Olayın ardından İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

Etiketler PKK korucu infaz timi