Ahmet Hakan'a yapılan saldırı sonrası ilginç sözler

Ahmet Hakan'a yapılan saldırı sonrası ilginç sözler

Hürriyet'e yapılan saldırıda konuşma yaparak dikkatleri üzerine çeken Abdurrahim Boynukalın çok ilginç bir açıklama yaptı.

Abdurrahim Boynukalın ve Cem Küçük Ahmet Hakan’ın fiziksel saldırıya uğramasından sonra ağız değiştirdi.

ABDURRAHİM BOYNUKALIN

SALDIRIDAN ÖNCE: EVİNİN ÖNÜNE GİDECEKTİM

Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ilk saldırıda kalabalık gruba açıklama yaparak kendisini tanıtan ve daha sonraki günlerde ortaya çıkan bir videosunda Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü söyleyip “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!” diyen AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Ahmet Hakan'a saldırı sonrası bir mesaj yayınladı.

SONRA: EVİN ÖNÜNDE DÖVECEK KADAR KALLEŞ DEĞİLİZ

Abdurrahim Boynukalın, saldırı haberinden birkaç saat sonra Twitter'da bir açıklamada bulundu.

"Bizim duruşumuz ve geçmiş olsun mesajı" şeklinde yaptığı paylaşımda Boynukalın, "Tarihinde asla şiddete bulaşmayan tertemiz bir hareketiz. Ne eli taşlı, sopalı insanlarla gazete camı indirecek kadar çapulcuyuz ne de evinin önünde dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleşiz" dedi.

SALDIRIDAN ÖNCE: İSTERSEK SİNEK GİBİ EZERİZ

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, 9 Eylül'de köşesinden Ahmet Hakan'ı tehdit etmiş ve  "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" demişti.

SALDIRIDAN SONRA: ŞİDDET DİLİNE BAŞVURMAM

Ahmet Hakan'ın dün gece saldırıya uğramasının ardından bugün 24TV'de katıldığı canlı yayında saldırıyı kınayan Cem Küçük, şunları söyledi:

''Bir kere şunu amasız fakatsız söylemek lazım ki, Ahmet Hakan’ı tekme tokat dövenleri şiddetle kınıyorum. Bu vandallığı yapan, eşkıyalığı yapan bu 4 kişinin yaptığı şey şehir eşkıyalığıdır. Ben bugüne kadar şiddet diline başvurmuş biri bile değilim. Aklımın ucuna bile gelmez. Kavgaya bile karışmışlığım hayatım boyunca yoktur''