AK Partili Çamlı'dan tepki çeken sözler

AK Partili Çamlı'dan tepki çeken sözler
Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan söz ederken "Beni düşman zannediyordur. Vallahi billahi tallahi, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve domuzu 2 dakikada yemekle övünen 'Canan' denen kızdan 1 milyon kat daha yakın olarak Ekrem'e bunları söylüyorum" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, YouTube'da Adem Metan'ın kanalında soruları yanıtlarken tepki çeken ifadeler kullandı. 

Ahmet Hamdi Çamlı, Adem Metan'ın "Aşı olacak mısın, aşıda çip olduğunu düşünüyor musun" sorusuna gülerek şu yanıtı verdi:

"Bize takılan çip şaşırır ya. Feleğini şaşırır çip. Nereye hangi bilgi vereceğini şaşırır. Çip alt üst olur."

Çamlı şöyle devam etti:

"Çip koyacak diyorlar. Endişe duyuyorum. Neticede dünyayı yöneten akıl, uluslararası lobiler, bilime etki eden kuruluşların dizginleri bizde diyen insanların çok rahatlıkla insanla üzerinde etki sağlamak için böyle şeyler yapabileceklerine inanıyorum. Yaparlar."

"1 MİLYON KAT DAHA YAKINIM"

AK Partili Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan söz ederken ise İmamoğlu'na çok yakın olduğunu söyledi. Çamlı, bu "yakınlığını" ifade etmeye çalışırken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alıp 'domuzu 2 dakikada yiyen kız' ifadesini kullandı.

Çamlı'nın o sözleri şöyle:
"Joe Biden denen adam, 'İstanbul'da Tayyip'in partisi çıkartıldı' diyor. 'Tayyip'in partisi çıkartıldı, Amerika'nın partisi geldi demektir' bu. Jönü kim, Ekrem İmamoğlu. Beni kahrediyor. Beni düşman zannediyordur. Vallahi billahi tallahi, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve domuzu 2 dakikada yemekle övünen Canan denen kızdan 1 milyon kat daha yakın olarak Ekrem'e bunları söylüyorum. Bunu ruzi mahşerde Ekrem görecek. Kafası tabuta küt diye çarptığı zaman karşısında beni görecek. Bunu ciddi söylüyorum."
 
 

Seçiniz...