Albayrak bu kez yanlış soru önergesini yanıtladı

Albayrak bu kez yanlış soru önergesini yanıtladı
Güncelleme:

Soru önergelerine yanlış internet sitesilerinden yanıt veren Bakan Berat Albayrak bu kez CHP’li Tanrıkulu’nun soru önergesine sorulmayan sorunun yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle birlikte milletvekillerinin elinde kalan tek denetleme mekanizması olan yazılı soru önergelerine çoğunlukla “link” göndererek yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tepki çeken bir yanıta daha imza attı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı personelinin çocuklarını gönderebileceği kreşlere yönelik yeni projeler olup olmadığını, kreş imkanının olmadığı yerde ise bakanlık personeline maddi yardımın yapılma durumunu sordu.

Albayrak, Tanrıkulu’na gönderdiği ilk yanıtta bir internet sitesi adresini paylaştı ancak bu adreste Tanrıkulu’nun sorularının yanıtı yer almadı.

Bunun üzerine Tanrıkulu bir önerge daha hazırladı ve “İnternet linki göndererek verilen yanıt ile tarafıma somut ve doğru bilgi verilmekten kaçınıldı” dedi, aynı soruları tekrar sordu.

Bakan Albayrak, Sezgin Tanrıkulu’na bu kez de tek cümlelik yanıt verdi. Albayrak, yeni kreş projesi ve ödenek durumuna ilişkin soruya, “Bakanlığımıza bağlı kurum ve kuruluşlarda Bakanlığımız personeline kreş hizmeti verilmektedir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan bir kez daha dede oldu!Erdoğan bir kez daha dede oldu!