Bir anketçi daha ''geçmiş olsun'' dedi! ''Göreceksiniz'' deyip anket sonuçlarını paylaştı

Bir anketçi daha ''geçmiş olsun'' dedi! ''Göreceksiniz'' deyip anket sonuçlarını paylaştı
Güncelleme:

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz yaklaşan 2023 yılı seçimleri öncesinde elindeki son anket sonuçlarını açıkladı ve AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti’nin oy oranları hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Araştırma şirketlerinin seçim çalışmalarında çıkan sonuçlar her geçen gün biraz daha netleşiyor. Son seçim anketlerine göre Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik, sosyolojik ve hukuki çöküş Cumhur İttifakı partileri olan AK Parti ve MHP’nin oylarını eritirken muhalefetin ise oylarını artmasına neden oluyor. 

Bu doğrultuda seçim anketi çalışmalarına hız veren Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz da gidişata göre ilk seçimlerde partilerin alacağı oylar hakkında oldukça dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Twitter üzerinden seçimlere yönelik beklentilerini açıklayan Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz CHP’nin AK Parti’ye 5 puan fark atacağını öne sürerken muhalefet partilerinin toplam oy oranının yüzde 65’in üzerinde olduğunu ileri sürdü. 

Özkiraz iddialı paylaşımında “İlk seçimde CHP, AK Parti'ye en 5 puan İYİ Parti, MHP'ye en az 8 puan fark atacak. Muhalefet toplamı yüzde 65'i geçecek. Göreceksiniz.” diye yazdı.

avrasya araştırma'nın patronu kemal özkiraz'dan son seçim anketi paylaşımı