CHP'de İstanbul için bir aday daha ortaya çıktı

CHP'de İstanbul için bir aday daha ortaya çıktı
Güncelleme:

CHP kulislerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulan İlhan Kesici, Gürsel Tekin, Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu isimlerine bir yenisi daha eklendi.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP geriye kalan adaylarını 6 Aralık'taki Parti Meclisi sonrasında açıklayacak.

Bir taraftan da yerel seçimlerde ittifak çalışmalarını sürdüren CHP'de Ankara için Mansur Yavaş ismi öne çıkarken İstanbul için liste kabarıyor.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında CHP'nin "ağır toplarından biri olduğunu" belirttiği bir kişinin kendisini arayarak CHP'nin İstanbul adayının şimdiye kadar dillendirilmemiş bir isim olabileceğini söylediğini aktardı.

Alçı, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı;

Kaynağım "Bunların hiçbiri olmayıp, bir sürpriz çıkarsa şaşırmam" dedi. "Kim olabilir o sürpriz?" diye sorunca da "Kemal Bey’in arayışı sürüyor. Dikkatini çekerim dün İYİ Parti ile görüşmelerden Bülent Tezcan’ı aldı, yerine Oğuz Kaan Salıcı’yı koydu. Salıcı, İstanbul’u iyi bilen ve teşkilatların sevdiği isimdir. Bakarsın o çıkar" dedi.

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için...