CHP'nin Sancaktepe adayı Özgen Nama'dan eşit hizmet sözü

CHP'nin Sancaktepe adayı Özgen Nama'dan eşit hizmet sözü
Güncelleme:

Sancaktepe’deki Ordu Gürgentepe Akören Derneği düzenlediği toplantıda CHP’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile Ordu Gürgentepe Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı’yı buluşturdu.

Sancaktepe Ordulular Dernek Başkanı Nail İnce’nin de katıldığı toplantıda, Ordu Gürgentepe Akören Derneği Başkanı Ali Soylu açılışta yaptığı konuşmada hem Sancaktepe Belediyesi’nden, hem de Gürgentepe Belediyesi’nden taleplerini dile getirdi ve hizmette ayrımcılığın önüne geçilmesini, başarılı olan çocuklara burs ve eğitim olanağı sağlanmasını istedi.

Dernek başkanından sonra konuşan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama da “bizim dönemimizde temel prensibimiz eşit hizmet olacaktır. Bizim dönemimizde ne şehir, ne parti, ne de etnik ya da inanç anlamında ayrımcı olmayacağız, biz herkese eşit hizmet vereceğiz, çünkü biz 1 Nisan sabahı temiz siyaseti başlatmak istiyoruz” dedi.

Özgen Nama, konuşmasında yoksullukla mücadelede kooperatiflerin önemine de vurgu yaparak, Sancaktepe’de kuracakları SAN KOOP marketlerinde Gürgentepe’de tarım kooperatiflerinin ürünlerini de satacaklarını belirterek, başkan olduğunda Gürgentepe ile Sancaktepe ilçelerini de kardeş şehir yapmak istediğinin sözünü verdi.

 Ordu Gürgentepe Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı da yaptığı konuşmada hem kooperatif düzeyinde işbirliğine hem de kardeş ilçe olmaya kendilerinin de hazır olduğunu belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 

Seçiniz...