Davutoğlu yeni parti başvurusunu yaptı; işte partinin adı ve logosu

Davutoğlu yeni parti başvurusunu yaptı; işte partinin adı ve logosu
Güncelleme:

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlıklarına hız kesmeden devam eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun merakla beklenen partisinin adı da logosu da belli oldu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partinin adının Gelecek Partisi olduğu öğrenilmişti. Bugün bu yeni partinin logosu da ortaya çıktı.

Davutoğlu ve ekibinin yeni parti için logoda çınar ağacı yaprağını seçtiği öğrenildi.

İşte yeni partinin logosu:

Davutoğlu yeni parti başvurusunu yaptı; işte partinin adı ve logosu  - Resim : 1

RESMİ BAŞVURU YAPILDI

Yeni parti kurma çalışmalarında sona gelen eski başbakan Ahmet Davutoğlu ekibi, başvuru dilekçesini teslim etmek için İçişleri Bakanlığı’na beş araç ile geldi.

Gazete Duvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre, başvuruyu bakanlığa iletmek için gelen heyette eski AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AK Parti eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ yer aldı.

Heyetin dilekçeyi teslim etmesinin ardından açıklama yapması bekleniyor.

Aylardır devam eden tüzük ve program çalışmalarını tamamlayan Davutoğlu ve ekibi parti ismi için Gelecek, Huzur, Bereket, Birlik ve Reform (BİR), Yaşam ve Adalet ve Bizim Parti isimleri ele almış, kararlaştırılan isimle ilgili açıklama yapılmamıştı. Öte yandan, sosyal medyada bu oluşuma destek veren çok sayıda kişinin Gelecek Partisi yönünde paylaşım yapması dikkat çekmişti.

Seçiniz...