Ümit Özdağ: ''Kılıçdaroğlu Erdoğan'a gollük pas verdi. Bunu ancak iyi bir AKP'li yapar''

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'nin başörtüsü ile ilgili kanun teklifini "Kapanmış ve aşılmış bir meseleyi Türkiye'nin gündemine getirip Erdoğan'a gollük bir pas vermeyi ancak iyi bir AKP'li yapar" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter sohbet odasında CHP'nin başörtüsü ile ilgili 3 maddelik kanun teklifini yorumladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "gollük pas" verdiğini ifade eden Ümit Özdağ, şunları söyledi:

"Başörtüsü gibi kapanmış ve aşılmış bir meseleyi Türkiye'nin gündemine getirip Recep Tayyip Erdoğan'a gollük bir pas vermeyi ancak iyi bir AKP'li yapar. CHP'de hukuk fakültesi birinci sınıftan terk kimse yok mu diye merak ediyorum. Kadınlar için böyle bir yasa çıkarıyoruz derseniz bu cinsiyet ayrımcılığına girer ve birileri girer anayasa mahkemesine başvurur der ki "burada cinsiyet ayrımcılığı var. Erkekler için de uygulanmasını istiyoruz."  Ondan sonra fesli, sarıklı, cübbeli devlet memurları görmeye başlarız. Bunu CHP'liler düşünemediler gerçekten. Bunu düşünemedilerse gitsinler anaokulunda kumda oynasınlar. Türkiye'de Kuzey Koreleşme süreci devam ederken siz bunu gündemden kaldırıp mecliste tepki göstermeyip Erdoğan'a hizmet edecek ve ekonomik olarak çöken bir Türkiye'de, sığınmacı yükü altında çöken bir Türkiye'de, sansür rejiminin güçlendiği bir Türkiye'de, aşılmış bir sorunu Erdoğan'ın ayağına pas olarak vereceksiniz. Doğrusu pes."