Setur'dan Tatil Seçenekleri

Setur'dan Tatil Seçenekleri

İSTANBUL (AA) - Setur, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle müşterilerine yurt içi ve yurt dışı birçok tatil seçeneği sunuyor.Setur'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Setur, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle müşterilerine yurt içi ve yurt dışı birçok tatil seçeneği sunuyor.

Setur'dan yapılan açıklamaya göre şirket, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde tatil planlayan müşterilerine yurt içi ve yurt dışında çok sayıda destinasyon fırsatı öneriyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre THY'nin direkt uçuşları ile Mauritius ve Maldivler en gözde destinasyonlar arasında yer alıyor. Ayrıca Filipinler'de bulunan Cebu Adası ve Pamalican Adası ile Tayland'da bulunan Yao Noi Adası da trend olan diğer adalardan birkaçını oluşturuyor.

Yakın destinasyon tercihlerinin başında ise Paris, Roma ve Viyana geliyor. Şövalyeleriyle ünlü Malta, doğası ve tarihi ile ön plana çıkarken; kış sporlarına ilgi duyanlar ise en çok Megeve ve Zermatt gibi kayak merkezlerini tercih ediyor.

Yurt dışı paketinde kişi başı fiyatlar 379 ile 799 avro arasında değişiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Yurt İçi ve Yurt Dışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, şubatta tatile çıkmak isteyen ve yurt dışını planlayan müşterilere egzotik adaları, Roma, Viyana, Paris ve Malta'yı önerdiklerini bildirdi.

Gemi seyahati planlayanlara ise Costa Fortuna Gemisi ile Birleşik Arap Emirlikleri turunu tavsiye ettiklerini aktaran Özaltay, soğuk kış günlerinde Dubai, Muscat, Khasab ve Abu Dhabi şehirlerini kapsayan egzotik Arap kültürünü deneyimleme fikrinin tatilcilere cazip gelebileceğini dile getirdi.

Özaltay, Sevgililer Günü'nde talep fazla olacağından erken davranılması ve vize işlemlerinde gecikilmemesi gerektiğini ifade etti.

"Erol Evgin, Serdar Ortaç ve Mustafa Ceceli gibi sanatçılarla renklenen, eğlenceli sevgililer günü programlarının olduğu Kıbrıs, yurt içinde eğlenmek isteyen çiftlerin yine ilk tercihi" diyen Özaltay, Kıbrıs'ta kişi başı 160 liradan başlayan fiyatlarla eğlenceli bir hafta sonu geçirmenin mümkün olduğunu kaydetti.


Etiketler diğer setur