Ferace Modellerinde Hangi Renkler Moda?

Ferace Modellerinde Hangi Renkler Moda?
Güncelleme:

Her sene olduğu gibi bu yılda yeni sezon ürünler kapsamında çok sevilen birbirinden farklı ferace modelleri satışa sunuluyor.

Zengin renk ve desen seçenekleri ile geçen seneye oranla daha fazla dikkat çeken tasarımların yeni sezon ferace modasında yer aldığını görüyoruz. Kıyafet modellerinin şıklığını ve uyumunu vurgulamak bakımından renkler oldukça önemli detaylardır. Dış giyim parçalarında ve günlük etek, gömlek ya da elbise kombinlerinde renk tercihi çok dikkat edilmesi gereken ayrıntı olarak karşımıza çıkar.

Bu bakımdan da yeni sezonda piyasaya sürülen güzel ve kullanışlı ferace çeşitlerinin tasarımları kadar renk tonları da önemlidir. Yeni sezonun popüler renkleri ferace modellerin üzerinde en canlı ve yoğun hali ile kullanılıyor. Bu sayede tesettürlü hanımların modaya uyum sağlaması da çok daha kolay oluyor. Özellikle ön plana çıkan bazı modellerin renk ve tasarım uyumu oldukça ilgi görüyor. Örneğin yakma modelli feraceler, lacivert ve siyah ile birlikte mürdüm rengi üzerinde mükemmel bir uyum sağlıyor. İnci, düğme, güpür ile ayrıntı kazanan ferace modelleri renk olarak da haki, mürdüm, lacivert, siyah, indigo ve taba renkleri ile bütünlüğü yakalıyor.

Farklı renklerde şık ferace modelleri

Tüm hanımların olmazsa olmazları arasında yer alan ve her sene büyük bir beğeniyle satın alınan ferace modelleri üzerinde yeni sezonun moda tonları olan haki, mor, zümrüt, indigo ve taba renkleri kullanılıyor.  Birbirinden güzel feraceler çeşitli aksesuarlarıyla süs kazanıyor ve aynı zamanda en revaçta renkler ile uyumlu bir bütünlük kazanan tasarımlar göz dolduruyor. Son moda ferace tasarımlarına ModaSelvim bünyesinde çok uygun fiyat ve kalite farkıyla sahip olabilirsiniz.

Ferace Modellerinde Hangi Renkler Moda? - Resim : 1

En güzel renklere sahip ferace ürünleri

Her sezon tesettürlü hanımların yakından takip ettiği ferace modası, birbirinden güzel ferace modelleri kapsamında renk ve tasarımlar ile satışa sunuluyor. Sezonun trend renkleriyle beraber hem günlük tesettür giyim modelleri ile hem de özel günlere has kombinler ile bütünleşen bir dış giyim oluyor. Bazı ferace modelleri ise ikili renklere sahip tasarımlarıyla tek parça halinde kullanılmaya uygun olarak tesettür giyim örnekleri arasında yer alıyor. ModaSelvim online alışveriş sitesi içerisinde her bedene uygun feracelere kolaylıkla erişebilir, en uygun fiyat alternatifleri ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler advertorial