Ayrılık sonrası olay sözler: ''Dublörlerimle mutlu olsun''

Ayrılık sonrası olay sözler: ''Dublörlerimle mutlu olsun''
Güncelleme:

Reyhan Cansu, kısa bir süre ilişki yaşadığı iddia edilen başarılı oyuncu Uğur Güneş için "bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin" dedi.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan Uğur Güneş'le aşk yaşadığı ve ayrıldığı haberiyle gündeme gelen Reyhan Cansu, Etiler Akmerkez'de görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda Onur Akay, Uğur Güneş ve Reyhan Cansu'nun aşk yaşadığını iddia etmişti. Hatta ikilinin birlikte çekilmiş görüntüleri de ortaya çıkmıştı.

Ancak Uğur Güneş, yaptığı açıklamayla böyle bir şey olmadığını sert sözlerle dile getirmişti. Oyuncu aşk sorularına "O insanlara prim yaptırmayalım. Yalan haber, öyle bir şey yok” demişti.

Geçen gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Reyhan Cansu, sessizliğini bozdu. Şarkıcı, eski sevgilisi Uğur Güneş hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Cansu sorulara, "Ayrılık sonrası ben sessizliğimi korudum. Ancak Uğur Bey, kameralar karşısına çıkıp 'O kişilere prim vermeyin' dedi. Çirkin bir üslupla konuşması, kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, 'Biz arkadaşız' da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte aşk yaşadık ve bitti. Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin” diyerek cevap verdi.