Buket Aydın'dan Kıraç'a çok sert tepki; Kıraç'tan yanıt geldi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Kıraç'a kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki gösteren Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın "Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor" dedi. Kıraç da Aydın'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Kıraç verdiği bir röportajda "Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım." ifadelerini kullandı. Buket Aydın, Ana Haber Bülteni'nde bu sözlere sert tepki gösterdi.

"CAHİLCE AÇIKLAMALARIN ARTIK SON BULMASI GEREKİYOR"

Buket Aydın konuya ilişkin, ''Gerçekten Kıraç'ın özür dilemesi gerekiyor. Biz burada her gün kadına şiddet haberlerini, kadın cinayeti haberlerini aktarmaktan bu kadar bıkmışken, kadına şiddeti tetikleyen, kadının evde baskılanmasını destekleye bu açıklamanın bir sanatçıya yakışmadığının altını çizmek istiyorum. Kahvaltıyı kadın hazırlamaz. Senelerce annem çalışırken sevgili babacığım bana çok kahvaltı hazırlamıştır. Hayat müşterektir. Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor'' ifadelerini kullandı.

KIRAÇ NE DEMİŞTİ ?

Posta'dan Oya Çınar'a konuşan ünlü şarkıcı Kıraç "Şehirli kadın çocuğa bakmıyor, evde kahvaltı bile hazırlamıyor" ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

"BUNU YAPMAYA HAKKIN YOK"

Kıraç'tan ise yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı "Bunu yapmaya hakkın yok! Sahip olduğun ekrandan benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok. Benim söylediklerimden böyle saçmalıklar çıkmaz" sözleriyle sunucuya tepki gösterdi. Kıraç ayrıca, "Kadınlar! Buket Aydın'ın benim için söyledikleri ve haberi yalandır ve size şirin görünme çabasıdır! Çünkü o bunu hep yapıyor! Buyrun izleyin!" sözleriyle Aydın'ın Kılıçdaroğlu'nun seçim tahmini sonrası kahkaha videosunu paylaştı.

 

Seçiniz...