Hande Fırat: İmamoğlu'na destek veren sanatçıların mesajlarında hakaret yok

Hande Fırat: İmamoğlu'na destek veren sanatçıların mesajlarında hakaret yok
Güncelleme:

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel ve Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'ye tepki gösterdi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel ve Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'ye tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların mesajlarında hakaret veya terbiyesizliğin bulunmadığını belirten Fırat, "AK Parti’nin ’kucaklaşma’ kararını hatırlatırım. Kucaklaşma böyle olmaz ki"dedi.

Hande Fırat, Hürriyet "Themis" başlığıyla yayımlanan yazısına "Themis... Mısır’da ve Roma’da farklı isimleri var. Hepsinde kadın ve bakire... Bağımsızlığı simgelemek için. Gözleri bağlı, çünkü davalıyı da davacıyı da görmez, görmek istemez. Tarafsızlığı sembolize eder" dedi.

Fırat ayrıca "Ekrem İmamoğlu’nun ’Her şey çok güzel olacak’ kampanyasına destek veren sanatçıların mesajlarına baktım. Hakaret, terbiyesizlik görmedim. Onlara ’Sanatınız da adamlığınız da yalan. Seçim yenilemeye verilen tepki adeta emir komuta zinciri gibi. Partiler kapatıldı sustular. Kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular. PKK öldürürken sustular. Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!’ yanıtını veren AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel’e de, sanatçıların isimlerinin yer aldığı listeyi ’kayıt’notuyla sosyal medyada paylaşan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi’ye de AK Parti’nin ’kucaklaşma’ kararını hatırlatırım. Kucaklaşma böyle olmaz ki."  dedi.

Hande Fırat'ın yazısının tamamı için...