Milyoner'de ilginç anlar ! Selçuk Yöntem'e tepki yağıyor

Milyoner'de ilginç anlar ! Selçuk Yöntem'e tepki yağıyor

Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasına Selin Ünver damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster’e Selin Ünver damga vurdu. Selçuk Yöntem'in yarışmacıya "Baban neden cezaevinde?" şeklinde bir soru yöneltmesi tepki çekti.

Selçuk Yöntem’in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de izleyenlerin yüreğini burkan bir olay yaşandı.Antalya’da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver adlı yarışmacı, hikayesiyle herkesi derinden yaraladı.

Annesinin, babası tarafından öldürüldüğünü söyleyen genç öğretmen, o anları şöyle anlatı, “Babam annemi öldürdü, bu sebeple hapiste yatıyor. Ben, Antalya’da bir köy okulunda anaokulu öğretmenliği yapıyorum. Çocukluğumdan beri bu yarışmayı seyrediyorum ve hayalim yarışmadan kazandığım parayla anaokulu açmak” dedi.

Öğrenimini ve yaşantısını bundan önce nasıl sürdürdüğüne yönelik soruyu da cevaplayan Ünver, “Tek çocuk olduğum için çok zor değildi ilk başlarda, fakat daha sonra burs aldım, ailem destek oldu ve ben de çalıştım. Bu şekilde eğitimimi tamamladım” dedi. 

SELÇUK YÖNTEM'E ELEŞTİRİ

Babası annesini öldürdüğü için hapse düşen Selin Ünver isimli yarışmacıya Selçuk Yöntem'in "Baban neden cezaevinde?" şeklinde bir soru yöneltmesi tepki çekti.