Yetişkin filmi yıldızlarıyla kamu spotu yayınladılar

Güncelleme:

Yeni Zelanda'da gençlerin cinsellik hakkında bilgi edinmek için interneti kullandığının ortaya çıkması üzerine hükümet, yetişkin film yıldızlarının oynadığı bir kamu spotu hazırladı.

orlu konulara dair esprili kamu spotları yayınlayan Yeni Zelanda hükümeti, bu kez gençler arasında internet güvenliği ve küçük yaşta yetişkinlere özel içerikli filmlerin izlenmesine el attı. Hükümetin son kamu spotu, bir sabah bir evin kapısını çalan iki yetişkin film oyuncusunun, kapıyı elinde kahvesiyle açan anneye “Oğlunuzun bizi izlediğinden sizi haberdar etmek istedik” demesiyle başlıyor.

İNTERNET ARAŞTIRMASINDAN SONRA HAZIRLANDI

Kamu spotu, Yeni Zelanda’da Aralık 2019’da yapılan bir araştırmada gençlerin cinsellikle ilgili bilgi edinmek için ilk ve öncelikli araç olarak interneti kullandığının ortaya çıkması üzerine hazırlandı. Araştırma aynı zamanda, ülkede en popüler yetişkin içerikli filmlerinin, rıza gösterilmeden girilen cinsel ilişkileri anlattığını ortaya koyuyordu.

Bunun üzerine gençleri ve aileleri uyarmak için harekete geçen Yeni Zelanda hükümeti, Sue ve Derek isimli iki yetkişkin içerikli film oyuncusu ile ünlü komedyen Justine Smith’in rol aldığı bir kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda, Sue ve Derek bir evin kapısını çalıyor; sabah kahvesini içmekte olan anne (Justine Smith) kapıda iki çıplak kişiyi görünce şaşkına dönüyor.

Seçiniz...