''Adam gibi geldik, adam gibi gideriz''

''Adam gibi geldik, adam gibi gideriz''
Güncelleme:

1461 Trabzon'un Kulüp Başkanı Turan Altuntaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 1461 Trabzon'un Kulüp Başkanı Turan Altuntaş, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta tarafından görevinden alınmak istendiği iddialarına cevap verdi. Altuntaş, "Adam gibi geldik, adam gibi gideriz" dedi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Turan Altuntaş, görevlerine devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
 
"3-5 gündür dedikodular yayıldı. Biz yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki arkadaşlarımız ayrılabilir. Alttan gelen arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Burada amaç Trabzonspor'a topçu yetiştirmektir. Başka niyetimiz yoktur. Atama ile işler olmaz. Burası da, A.Ş. de, hepsi bizim. Biz Trabzonsporluyuz sonuçta. Bu görevi devam ettireceğiz. İlerleyen zamanda ne gelişir, oturup, konuşup anlaşılabilir."
 
"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
 
Başkan Altuntaş, göreve gelirken sözler verildiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"O sözlerden dolaylı bu yönetim oluştu. Bu yönetim de görevine devam ediyor. Biz Sayın Muharrem Usta'nın zamanında göreve geldik. Bu görevi devam ettiriyoruz. Sayın Muharrem Usta'nın vermiş olduğu sözler var. O sözlerden dolayı yola çıktık. Buraya adam gibi geldik, adam gibi gideriz. Ama birilerinin atamasıyla, birilerinin konuşmasıyla olacak yanı yoktur. Biz Yönetim Kurulu olarak hep iyilikten yanayız. Bizim ikinci Trabzonspor'umuz yok. Burada yaşıyoruz. Allah nasip ederse burada öleceğiz."