Enrique'nin kafası karışık !

Enrique'nin kafası karışık !
Güncelleme:

Luis Enrique'nin, Bilbao maçı öncesinde kafasındaki tek soru işaretinin, Arda Turan'ı mı yoksa Ivan Rakitic'i mi sahaya ilk 11'de sürmesi gerektiği olduğu belirtildi.

La Liga'da Barcelona bu akşam evinde Athletic Bilbao'yu konuk edecek. Zorlu maçta Arda Turan'ın oynayıp oynamayacağı, sahaya çıkarsa ne tür bir görev alacağı ise merak konusu oldu. Şu ana dek ikisi Kral Kupası, biri ligde olmak üzere toplamda üç maçta görev alan 28 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Luis Enrique'nin kafasını karıştırdığı ortaya çıktı. 
 
Marca gazetesi konuyla ilgili bir haber yaparak deneyimli teknik adamın içinde bulunduğu ikilemi gözler önüne serdi. "Rakitic ya da Arda, Luis Enrique'nin Bilbao maçı için büyük sorunu" başlığıyla verilen haberde, Barça hocasının bu geceki maç için iki isimden birini tercih edeceği vurgulandı. 
 
FIFA'nın kulübe verdiği cezanın kalkmasıyla Arda Turan'ın oynamasının önündeki engelin kalktığı, bunun da orta sahadaki alternatifleri artırdığı belirtildi. Takımın geri kalanıyla ilgili Luis Enrique'nin kafasının net olduğu, ancak Arda Turan mı yoksa Rakitic'i mi sahaya ilk 11'de süreceğine dair bir cevap henüz bulamadığına dikkat çekildi.

Milliyet