Abdurrahim Albayrak: Sürprize hazırlıklı olun

Abdurrahim Albayrak: Sürprize hazırlıklı olun
Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların Zürih'te yaptığı hazırlık kampında açıklamalarda bulundu.

Albayrak'ın açıklamalarından satış başları şöyle:

UEFA'nın kulübe vermiş olduğu cezayı değerlendiren Albayrak, "UEFA'nın vermiş olduğu limit içerisinde kalacağız. Onun dışına asla çıkmayacağız. Transfer mutlaka yapacağız. En az 2 tane düşünüyoruz. Her an her şey olabilir, sürprize hazırlıklı olun" dedi.

Abdurrahim Albayrak, "Takımdan ayrılmak isteyen olursa hocamızla konuşur ve gider. Yabancı kontenjanımızı boşaltabiliriz. Kaleci transferi de gündemimizde ama yerli almak istiyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

"TARIK'IN BİR SUÇU YOK"

Takım içerisinde sorun haline gelen Tarık Çamdal içinse 2. Başkan, "Tarık'ın hiçbir suçu yok. Kendisiyle böyle bir sözleşme yapılmış. Ama ona bir takım bulup göndereceğiz. Kendisi de oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

Sarı-Kırmızılıların transfer gündemini değerlendiren Albayrak,"Ndiaye geri dönmeyi çok istiyor. Trezeguet için de görüşmelerimiz sürüyor. Transferi için bir formül bulmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.