Gol düellosunda gülen yok !

Gol düellosunda gülen yok !

A Grubu'nda evsahibi Şili, Meksika ile 3-3 berabere kaldı. Grubun diğer mücadelesinde Bolivya, Ekvador'u 3-2 yendi.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL)  tarafından düzenlenen 2015 Copa America, A Grubu'nda oynanan 2 maçla devam etti.
 
Şili'nin başkenti Santiago'daki Ulusal Julio Martinez Pradanos  Stadı'nda oynanan grubun 2. maçında Şili ile Meksika mücadele etti.
 
İlk yarıda Meksika, 20. dakikada Matias Vuoso ile 1-0 öne geçerken,  Şili ise 22'de Arturo Vidal ile bu gole cevap verdi. Meksika'dan Raul Jimenez 30. dakikada fileleri havalandırarak takımını  2-1 üstünlüğe taşıdı. Evsahibi Şili, 42'de Eduardo Vargas ile yeniden beraberliği  sağladı ve iki takım soyunma odasına 2-2 eşitlikle gitti.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında penaltı kazanan Şili'de Vidal  kendisinin ikinci, takımının 3. golüne imza attı. Mücadelenin 90. dakikasında bu  kez Meksika'dan Vuoso ağları havalandırdı ve karşılaşma 3-3 beraberlikle  sonuçlandı.
 
Valparaiso kentindeki Elias Figueroa Brander Stadı'nda oynanan grubun  diğer karşılaşmasında ise Bolivya, Ekvador'u 3-2 yendi. Bolivya'nın gollerini 5.  dakikada Ronald Raldes, 18'de Martin Smedberg-Dalence,  43'te penaltıdan Marcelo  Martins Moreno kaydetti.
 
Ekvador ise 48'de Enner Valencia, 81'de Miler Bolanos ile fileleri  havalandırsa da mücadeleden puanla ayrılamadı. Turnuvaya, B Grubu'ndaki Paraguay-Jamaika ve Arjantin-Uruguay  karşılaşmalarıyla devam edilecek.