İşte koşar adım Şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor'un tek rakibi

İşte koşar adım Şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor'un tek rakibi
Güncelleme:

Süper Lig'te rakipleriyle arayı açıp koşar adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, Avrupa’da Milan, Manchester City, PSG ve Real Madrid gibi dünya devlerini de geride bırakmayı başardı. Trabzonspor'un şimdi tek bir rakibi kaldı.

Süper Lig'te sezona damgasını vuran Trabzonspor, birçok istatistikte rakiplerine önemli farklar atmayı başardı.

Bordomavili takımın bu sezonki en önemli istatistiklerinden biri de ligde oynadığı 28 karşılaşmanın 27'sinde rakip ağlara gol gönderme başarısı oldu.

Bundesliga'da 25 maçta da gol atan Alman ekibinin ardından bu istatistikte ikinci olan bordo- mavililerin geride bıraktığı takımlar ise parmak ısırtıyor.

Buna göre İspanya'nın lideri Real Madrid 5 (27 maçta), İngiltere'de Manchester City 3 (28 maçta), Fransa'da PSG 3 (27 maçta) ve İtalya'da da Milan 2 maçı (28 maçta) golsüz tamamladılar. Trabzonspor'un öne çıkan istatistiklerinden birisi de oynadığı maçlardaki gol atma yüzdesi.

Ligde 28 maçta 52 kez rakip fileleri havalandıran ve en fazla gol atan takım konumunda bulunan Trabzon, ortalama 48 dakikada bir gol attı. Sabahîn haberine göre ayrıca bu sezon atılan 52 golün farklı hikâyeleri de var. Ceza sahası içerisinde etkili olan Fırtına, 52 golün 46'sını bu bölgeden buldu; ceza alanı dışından ise sadece 6 gol atabildi. Bu gollerden sadece 2 tanesi de duran toptan geldi. Penaltılardan da 7 gol attı.

text-ad
Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! Sel kabusu büyüyor: Ölü sayısı 100'ü aştı, 200'e yakın kişi de kayıp! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi!
Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi