Ahmed Kutucu'dan Almanya itirafı

Ahmed Kutucu'dan Almanya itirafı
Güncelleme:

Andorra'yı deplasmanda 2-0 yenerek EURO 2020 Elemeleri'ni galibiyetle tamamlayan A Milli Futbol Takımımızda yıldız isimler, alınan 3 puanı değerlendirdi.

A Milli Takım'ın Andorra ile oynadığı EURO 2020 H Grubu son maçına 11'de başlayan ve bir ilk yaşayan Ahmed Kutucu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İlk kez Milli Takım'da görev yapmasıyla ilgili konuşan Ahmed Kutucu, "İlk heyecan çok fazlaydı. Gurur verici bir duygu. Güzel bir maçtı, kazandık" dedi.

19 yaşındaki hücum oyuncusu ayrıca "A Milli Takım'da oynamak güzeldi oynamak zevk verdi. Takım arkadaşlarım yardımcı oldu." diye konuştu.

Almanya'yı hiçbir zaman düşünmediğni söyleyen Ahmed, "Ben fikrimi değiştirmedim, her zaman Türkiye'de oynamak istemiştim. Benim aklımda Almanya hiçbir zaman olmadı." ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU: STRESİ ÜZERİMİZDEN ATTIK

İzlanda maçında tur atladıktan sonra rahatladıklarını söyleyen Hakan Çalhanoğlu ise, "Stresi üzerimizden attığımız için çok mutluyuz. İzlanda maçında çok heyecanlıydık. O maçı atlattık buraya rahat bir şekilde geldik. burada şartlar rahat olmasa bile görevimizi yaptık." dedi.

Bugün sahaya kaptan olarak çıkmasıyla ilgili de konuşan yıldız futbolcu, "Her zaman soyunma odasından çıkmadan önce konuşuyoruz. Bugün kaptanlık görevini Emre Ağabey ve Burak Ağabey'den aldım ve ben de bir konuşma yaptım. 80 milyon kişiyi temsil ediyoruz. 80 milyon için elimizden geleni yapıyoruz. Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Son olarak genç futbolcular Enes ve Ahmed için mutlu olduğunu belirten Hakan Çalhanoğlu, "Enes için çok mutluyum. Maçtan önce penaltıyı bana bırak demişti, ona bıraktım. Ahmed için de çok mutluyum. Gençler için çok sevindim. Ben de o yoldan geldim daha çok yolumuz var." diye konuştu.

ENES ÜNAL: O AN UNUTULMAZ

Milli Takım'da ilk kez gol atmasıyla ilgili konuşan genç yıldız Enes Ünal "Ben de çok uzun süredir istiyordum ve bekliyordum. Bu an unutulmaz." dedi.

Açıklamalarına devam eden Enes Ünal "Benim için en büyük şey Milli Takım'da oynamak ve gol atmak. Golleri attım, gururluyum. Eleştiriler de oldu güzel sözler de oldu. Ben hep kendimi hazır tutmaya çalıştım. Bu son gelişimde daha motive ve daha hırslıydım. Oynarım, oynamam önemli değil. Ben hocama, takıma nasıl yardımcı olurum diye her şeyi yapmaya hazırım. Burada olmak istiyorum." diye konuştu.

MERİH DEMİRAL: MİLLİ TAKIM HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

Başarılı defans oyuncusu Merih Demiral da EURO 2020'de iyi şeyler yapacaklarını belirterek "Halkımıza hayırlı olsun. Savunmayı takım olarak yapıyoruz, Ümit Milli Takım'dan beri beraber oynuyoruz, bu bizim için önemli avantaj. İnşallah EURO 2020'de de iyi işler yapacağız." dedi.

A Milli Takım'da oynamanın önemli olduğunu vurgulayan Merih Demiral "Milli Takım'da oynamak benim için iyi oluyor. Milli Takım, her şeyin üstündedir. Tüm takım arkadaşlarım gibi hocamız şans verdiği sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

UĞURCAN ÇAKIR: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Twitter hesabından Andorra maçından bir fotoğrafını paylaşan Uğurcan Çakır, gönderisine, "Andorra karşısında milli forma ile ilk resmi maçıma çıkma şansı veren değerli hocalarıma çok teşekkür ederim. Bana güvenenleri gururlandırmaya devam edebilmek için var gücümle çalışacağımdan şüpheniz olmasın. Tüm güzel mesajlar için teşekkürler." notunu düştü.

NAZIM SANGARE: BİZ DE GÜÇLÜYÜZ

Andorra galibiyetiyle ilgili konuşan Nazım Sangare ise, "İyi bir maç oynadık. Soğuk havada oynadık ve zemine alışık değildik. Çok şükür kazandık ve mutluyuz." dedi.

EURO 2020 ile ilgili de konuşan 25 yaşındaki sağ bek "EURO 2020 zor olacak ama biz de çok kuvvetli ve iyi bir takımız." ifadelerini kullandı.

OZAN KABAK: BİZ DE GÜÇLÜYÜZ

EURO 2020 biletiyle ilgili konuşan Ozan Kabak da, "Finallere gittiğimiz için çok mutluyum, çok gururluyum." dedi.

İlk kez Milli Takım'da görev yapmasıyla ilgili konuşan Ozan Kabak "Zorlu bir havada ve zorlu bir zeminde oynadık. Kazanmayı bildik, mutluyum. Az daha gol de atıyordum ama nasip değilmiş. İnşallah ilerleyen maçlarda daha değerli goller atarım." diye konuştu.