Mert Günok'a A Milli Takım yolu açıldı

Mert Günok'a A Milli Takım yolu açıldı
Güncelleme:

Beşiktaş'ta sezon başında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ancak ardından kaptığı formayı bırakmayan ve başarılı kurtarışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Mert Günok'un A Milli Takım'ın ilk 11'inde başlaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sezon başında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen deneyimli kaleci Mert Günok, sakatlığı atlattıktan sonra da teknik direktör Valerien İsmael'den şans bulamamıştı.

Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte kaleyi hemen teslim alan tecrübeli file bekçisi, Beşiktaş'ın kritik puanlarında başrol oynadı ve taraftarın gönlünü fethetti.

Ankaragücü maçında da çok net iki fırsatta rakibine geçit vermeyen 34 yaşındaki eldiven, bir sezon önce yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle 1 yıl uzak kaldığı futbolda, dipten zirveye çıkmayı yeniden başardı. Süper Lig'de Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'ın ardından yüzde 75 ile en yüksek kurtarış yüzdesine sahip isim konumunda bulunan Mert, A Milli Takım biletini de aldı.

Ankaragücü karşılaşmasını Vodafone Park'ta takip eden Stefan Kuntz, Mert Günok'un performansını çok beğenirken bu ayın sonundaki Ermenistan ve Hırvatistan maçlarında kaleyi Beşiktaşlı oyuncuya teslim edecek.