Kevin Kampl: ''Ben böyle bir şey görmedim''

Kevin Kampl: ''Ben böyle bir şey görmedim''
Güncelleme:

Beşiktaş'ın Leipzig'i 2-0 yendiği maçın ardından Alman temsilcisinin yıldız isimlerinden Kevin Kampl, çarpıcı ifadeler kullandı.

Leipzig'in yıldız futbolcusu Kevin Kampl, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atmosferin kendilerini zorladığını söyleyen futbolcu, "Atmosferden etkilendik. İkinci yarı daha iyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik. Beşiktaş'ı tebrik ederim" diye konuştu.

Kampl'ın maç sonunda yaptığı açıklamalardan öne çıkan bölüm şöyle;

"Maçın ilk yarısında Beşiktaş agresif ve iyi oynadı. Biz de sahada değildik. İkinci yarıda fırsatlar yakaladık. Bir gol atmış olsaydık farklı olabilirdi. Beşiktaş hak etti. Birçok stadyumda maç oynadım, bugüne kadar ben böyle bir atmosfer görmedim.Gerçekten muhteşem. Beşiktaş'ın çok iyi taraftarı var. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Geçtiğimiz sezon da iyi bir sezon geçirdiğimiz için Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Böyle müsabakalardan çok şey öğrenmemiz gerekir. İlk dakikadan itibaren futbolumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Dediğim gibi genç bir takımız, bu maçtan ders çıkaracağız"