Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıracak sözler!

Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıracak sözler!
Güncelleme:

Eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Bodrum FK'yı 1-0 yendiği maçın ardından yaptığı "Bunlardan futbolcuyken çektim, hakemken çektim, şimdi yorumcuyum, hâlâ çekiyorum. Mart kedisi gibi; miyav miyav..." yorumuyla dikkatleri üzerine çekti.

EKOL TV ekranlarında yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Metin Öztürk'ün açıklamaları hakkında konuştu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Metin Öztürk, Kayserispor - Fenerbahçe maçının sonlarına doğru yaptığı açıklamada, "Gene bugün Kayseri'de maç oynanıyor. Skor beni ilgilendirmiyor. Bir penaltı oluyor akıllara ziyan! Kostic adamın ayağına basıyor. Bütün ayar bozuluyor. Bari VAR'a git! Çok haklılar. Federasyon Başkanı ikinci sıradaki rakibin gittiği kanalda aynı şeyleri savunuyor. Nedir bu? Anlamakta zorlanıyorum. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Diğer Federasyon'dan şikayet ettik. Mourinho'ya bir tane lafınız yok mu? Adam bizi küçük düşürecek şeyler yapıyor. Değil Osimhen, 3. sınıf bir oyuncu bile gelmez Türkiye'ye." ifadelerini kullanmıştı.

Toroğlu EKOL TV'deki programda, Bodrumspor FK ile Galatasaray arasında oynanan ve Galatasaray'ın 1-0 kazandığı maçın ardından yaptığı açıklamalarında hem Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Metin Öztürk'ü hedef aldı.

Toroğlu, Öztürk'ün yaptığı açıklama için "Mourinho neler dedi, Okan Buruk neler dedi. Okan Buruk, Kasımpaşa maçında hakeme 'sen bir daha bu stada gelemezsin' dedi. İkisinin söylediklerine bakınca olay çok farklı. Okan buruk resmen tehdit ediyor. 'Gelemezin' diyor. Nereye gelemezsin acaba? Bunlar yıllardır kurtulamadı bu işlerden. 'Bize kırmızı kart gösteren stada gelemez, maç alamaz' yıllardır bunlar böyleydi hala böyleler. Bunlardan futbolcuyken çektim, hakemken çektim, yorumcuyum halen çekiyorum... Mart kedisi gibi; miyav miyav!"dedi.

Son 10 senede Galatasaray'ın 5, Fenerbahçe'nin ise hiç şampiyon olamamasına vurgu yaparak Toroğlu, "Bakıyorum her sene aynı terhane. 10 sene Fenerbahçe şampiyon olamamış, Galatasaray 5 kere olmuş. Hep aynı diyor ya Metin Öztürk. Ama Galatasaray hakemlerden inanılmaz şikayetçi. 10 senede 10'da 10 yapması lazımdı." diyerek tepki gösterdi.

text-ad
Victor Osimhen Türkiye'ye geldi; Galatasaraylılar da rakip taraftar da uyumadı! Victor Osimhen Türkiye'ye geldi; Galatasaraylılar da rakip taraftar da uyumadı! Çeşme sahilinde ekipleri alarma geçiren olay! Çeşme sahilinde ekipleri alarma geçiren olay! Araç sahipleri, koşun depoları fulleyin! Hem benzine hem de motorine çifte zam geliyor! Araç sahipleri, koşun depoları fulleyin! Hem benzine hem de motorine çifte zam geliyor! ''Victoria Secret için hazırım'' demişti yaz tatili pozları olay oldu ''Victoria Secret için hazırım'' demişti yaz tatili pozları olay oldu Melike Şahin kötü haberi konser sırasında verdi Melike Şahin kötü haberi konser sırasında verdi Zam'aydın Türkiyem... Ekmeğe yine zam geldi! Zam'aydın Türkiyem... Ekmeğe yine zam geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı: Bakanlık binlerce yeni personel alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı: Bakanlık binlerce yeni personel alacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan grev kararını ''Milli Güvenlik'' gerekçesiyle durdurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan grev kararını ''Milli Güvenlik'' gerekçesiyle durdurdu! İki evladımızın şehit düşmesiyle ilgili skandal iddia! İki evladımızın şehit düşmesiyle ilgili skandal iddia! Tüm denklemleri altüst eden, en geniş seçim anketi sonuçları açıklandı Tüm denklemleri altüst eden, en geniş seçim anketi sonuçları açıklandı
Prof. Dr. Naci Görür'den 8,8 büyüklüğündeki deprem için endişe veren açıklama Prof. Dr. Naci Görür'den 8,8 büyüklüğündeki deprem için endişe veren açıklama Özel'den Erdoğan'ı çok kızdıracak rest: ''Yarım milyar TL'lik usulsüzlüğü tespit ettik'' Özel'den Erdoğan'ı çok kızdıracak rest: ''Yarım milyar TL'lik usulsüzlüğü tespit ettik'' Yaz tatilindeyken eski yaz tatili paylaşımları tartışma yarattı Yaz tatilindeyken eski yaz tatili paylaşımları tartışma yarattı Özel son noktayı koydu: ''Eğer Ekrem İmamoğlu aday olamazsa...'' Özel son noktayı koydu: ''Eğer Ekrem İmamoğlu aday olamazsa...'' Sahte diploma çetesinin asrın felaketi ayrıntısı şoke etti Sahte diploma çetesinin asrın felaketi ayrıntısı şoke etti MHP'ye yakınlığıla bilinen li iş insanı konkordato talebinde bulundu! MHP'ye yakınlığıla bilinen li iş insanı konkordato talebinde bulundu! Kavurucu sıcaklara mola: Çok sayıda ilimizde sağanak yağış bekleniyor! Kavurucu sıcaklara mola: Çok sayıda ilimizde sağanak yağış bekleniyor! Boşandıktan sonra 7 kilo birden veren, 46 yaşında ve 2 çocuk annesi Bengü herkesi şaşırttı! Boşandıktan sonra 7 kilo birden veren, 46 yaşında ve 2 çocuk annesi Bengü herkesi şaşırttı! Burak Özçivit'in ayrılığı sonrası Kuruluş Osman'a bomba transfer! Burak Özçivit'in ayrılığı sonrası Kuruluş Osman'a bomba transfer! Çinliler yine yaptı yapacağını: 422 bin liraya elektrikli SUV! Çinliler yine yaptı yapacağını: 422 bin liraya elektrikli SUV!